Επικαιρότητα

Στη μάχη των εκλογών 11 Περιφέρειες – 221 Δήμοι

Σε έντεκα Περιφέρειες και 221 Δήμους της χώρας, πραγματοποιείται την Κυριακή, ο δεύτερος γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στα ίδια τμήματα, όπως και την περασμένη Κυριακή, ενώ δεν χρειάζεται σταυρός στα ψηφοδέλτια.

Στη μάχη των εκλογών 11 Περιφέρειες – 221 Δήμοι

Σε 11 περιφέρειες και 221 δήμους, όπου κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκέντρωσε το 50 συν 1% των ψήφων, στρέφεται το ενδιαφέρον των Αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή.

Η εκλογική διαδικασία είναι απλούστερη, καθώς αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται σταυρός στα ψηφοδέλτια.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7πμ και θα κλείσουν στις 7μμ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, είναι η αστυνομική ταυτότητα, ή σχετική προσωρινή βεβαίωση της αστυνομίας, ή το διαβατήριο ή η άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας.

Όσοι εμφανίζονται εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια δύο ή περισσότερων δήμων, οφείλουν να ψηφίσουν στο δήμο όπου έγινε η τελευταία εγγραφή.

Ταχύτερη αναμένεται να είναι η ροή των αποτελεσμάτων, ενώ η Singular Logic, υπόσχεται να δώσει νωρίτερα την ασφαλή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Η ασφαλής πρόβλεψη SRT θα εφαρμοστεί στις 11 περιφέρειες και τους 4 μεγαλύτερους δήμους, την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Εκλογικός τηλεμαραθώνιος από τη ΝΕΤ

Στη ΝΕΤ ο μαραθώνιος για την εκλογική διαδικασία και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων θα αρχίσει από τις 6 το πρωί, με απευθείας συνδέσεις από τις έντεκα περιφέρειες και τους μεγαλύτερους δήμους.

Επί ποδός θα βρίσκεται όλο το δυναμικό της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι και τεχνικοί που θα μεταδίδουν τα γεγονότα από κάθε γωνιά της χώρας, με αξιοπιστία, ταχύτητα και εγκυρότητα.

Η εκλογική βραδιά θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Καλεσμένοι στο στούντιο της ΝΕΤ θα βρίσκονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και θα σχολιάζουν τα αποτελέσματα.

Πηγή: ΝΕΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *