ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εξαφανίζονται μηνύματα στο Hotmail της Microsoft

Και ενώ όλα πηγαίνουν καλά στη Microsoft, πρωτοχρονιάτικα έτυχε ένα συμβάν που τίναξε την γιορτινή μέρα στον αέρα.

Και αυτό συνέβη γιατι αρκετοί χρήστες του Hotmail, επικοινώνησαν με την Microsoft μέσα απο τo Forum που διατηρεί η εταιρία απο το Redmond και παραπονούνταν για χαμένα emails και folders απο τον hotmail λογαριασμό τους. Οι περισσότεροι χρήστες αφέθηκαν με την υπόνοια πως ο λογαριασμός τους είχε γίνει hack απο αγνώστους, άλλοι ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν τί τρέχει και γενικά επικράτησε χάος με posts όπως το παρακάτω

Actually the issue has not been addressed. I still do not have access to my personal email folders. This has now been going on for 2 days. Is the public and news media aware of this recurring issue? Not only is the fact that I cannot access my stored emails frustrating but your total lack of communication and silence on your part suspect but your head in the sand approach is very unprofessional of one of the top software companies in the world.

Άλλοι χρήστες δεν πληροφορήθηκαν καθόλου και άρχισαν να φτιάχνουν groups στο Facebook ωστε να πιέσουν την Microsoft να μιλήσει στο κοινό και να εξηγήσει τί συμβαίνει.

Στο τέλος παρενέβη και το BBC αφού ήρθε σε επικοινωνία με την Microsoft, με την τελευταία να απολογείται πως γνωρίζει το πρόβλημα και δουλεύει πάνω σε αυτό και πως το πρόβλημα δεν ήταν εξαπλωμένο σε όλους τους λογαριασμούς hotmail.

Εσείς έχετε κανένα πρόβλημα με το Hotmail σας ;

[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *