Φωτογραφία

Έκθεση «Πανόραμα Χανίων» του Γιώργου Μαζωνάκη

Έκθεση «Πανόραμα Χανίων»  στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Π.Φαλήρου  «Φλοίσβος», με φωτογραφίες του Γιώργου Μαζωνάκη από την  Κρήτη με βάση το Ν.Χανίων αλλά και ένα δεύτερο επίπεδο με φωτογραφίες από την υπολοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όλα αυτά σε συνδιασμό με  την κρητική φιλοξενία που θα περιλαμβάνει Κρητικούς μεζέδες, κρασί, τσικουδιά και αντίστοιχη διακριτική μουσκή στο χώρο της έκθεσης. Η έκθεση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 15/11 στις 18.00 το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη 17/11 με ώρες λειτουργίας 9.00-13.00 και 17.00-21.00. Στην έκθεση θα φιλοξενηθεί ο Μαζωνάκης Σταύρος με μια ιδιαίτερη κλίση στο σχέδιο και στη σύνθεση  υλικών.

Σας ενημερώνουμε πως η έκθεση φωτογραφίας “Πανόραμα Χανίων”
στο Πολιτιστικό κέντρο Π.Φαλήρου Φλοίσβος στοιχεία της οποίας θα δείτε στην πρόσκληση,
παίρνει παράταση και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xzi1XE_S8Ow[/youtube]

Θα  ακολουθήσουν προγραμμαρισμένες  εκθέσεις στην Βοστόνη  τον Μάρτιο, στη  Γαύδο τον Ιούνιο, στα Χανιά τον  Ιούλιο και συζητουνται  πολλές ακόμα

Μινι  Βιογραφικό

Γεννημένος  στον Πειραιά το 1976 με κρητική καταγωγή από Σητεία Κρήτης.

Παίρνει πτυχίο μετά από σπουδές  στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής στα Χανιά  όπου και αποφασίζει τη μόνιμη διαμονή του. Έκτοτε  ξεκινά τα ταξίδια  κα ι την γνωριμία με τον τόπο. Αυτοδίδακτος στην γραφιστική και στην φωτογραφία εργάζεται από το 2002 έως 2005 είτε σε διαφημιστικές εταιρίες είτε ως freelancer.

Διορίζεται  στη Δημοτική Αστυνομία  Χανίων το 2005 και  δημιουργεί την πρώτη  πανοραμική φωτογραφία στην σχολή Δημ.Αστυνομίας στην Κοζάνη. Με  την επιστροφή  στα Χανιά αποφαζίσει να ασχοληθεί εντατικά με το αντικείμενο  της φωτογραφίας  και πολύ περισσότερο  με τις πανοραμικές  λήψεις και ξεκινά ταξιδεύοντας μόνος  ή με τον Ορειβατικό Χανίων, μια όμορφη παρέα που τον  οδηγεί και τον  συντροφεύει στα ομορφότερα μέρη.

Πάντα με μια φωτογραφική  μηχανή και ένα  τρίποδο, έτοιμος  να αποτυπώσει τις  ομορφιές αυτού του  τόπου με το δικό του ιδιαίτερο  τρόπο..

Συνέχεια  έχουν η υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό  και εντός του 2009 η πρώτη ατομική  έκθεση PanOrama στα Χανιά. Ακολουθούν 2 διακοσμητικού τύπου  εκθέσεις σε καφετέριες της πόλης καθώς  και 2 συμμετοχές στον Αγροτικό Αύγουστο (έκθεση πολιτιστικού και  αγροτουριστικού  ενδιαφέροντος στα  Χανιά).

Φέτος πραγματοποιήθηκε η 2η  ατομική έκθεση “PanOrama 2010”  στον ίδιο χώρο (τέμενος Γιαλί Τζαμισί στο παλιό λιμάνι Χανίων) με υλικό από τα τελευταία ταξίδια καθώς και κάποιες αγαπημένες φωτογραφίες από την πρώτη έκθεση. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *