Music videosTV & Αφιερώματα

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο – Όλα τα τελευταία βίντεο

Performers από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από την ομογένεια, παιδιά, μεσήλικες και υπερήλικες, μόνοι τους ή με την παρέα τους, είναι για άλλη μια φορά ευπρόσδεκτοι στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.
Όσοι εντυπωσιάσουν τους κριτές στα προκριματικά, θα πάρουν το ‘διαβατήριο’ για την επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τότε η σκυτάλη περνάει στο τηλεοπτικό κοινό. Σε κάθε εκπομπή θα βλέπουμε αρκετά νούμερα και οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους performer, ενώ οι κριτές από την πλευρά τους θα επιλέγουν αυτόν που είναι καλύτερος κατά τη γνώμη τους. Όλοι οι performers που θα διακριθούν, θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει το νικητή που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!
Καλλιτέχνες με μικρή ή τεράστια εμπειρία από την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές χώρες του εξωτερικού, στις οποίες ζουν Έλληνες, έρχονται στη σκηνή του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, για να δείξουν το ταλέντο τους. Τραγουδούν, χορεύουν, παίζουν με δεξιοτεχνικό τρόπο μουσικά όργανα, κάνουν ακροβατικά και μαγικά, μπορούν να κάνουν τους άλλους να γελούν, έχουν σπάνιες ξεχωριστές ικανότητες και είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους τηλεθεατές. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σάκης Τανιμανίδης Στην παρουσίαση είναι ο Γιώργος Λιανός

3 σκέψεις σχετικά με το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο – Όλα τα τελευταία βίντεο

  • Pingback: ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΑ…ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ | kazantv.gr

  • Kalispera se olous. Xerei kaneis poio htan to prvto tragoudi stis 28/5 sto “Ellada Exeis Talento” (2h eukairia) otan xorepsan oi Alex kai Lana ? Nomizo oti htan ena orhistriko kommati.

    Σχολιάστε
  • Kalispera pedia,stis 7/5 sto ellada exeis talento o xristos ferentinos stin arxi otan arxise i ekpompi k milouse akougotan ena tragoudi.mipws kata tuxi kapoios gnwrizei ton titlo t?to yaxnw edw k kairo xwris tuxi!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *