Αθλητικά

Euro 2012: Ισραήλ-Ελλάδα 0-1 (videos)

Με γκολ του Νίνη η Εθνική ομάδα νίκησε με 1-0 το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2012. Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Σάντος .

Σοβαρή ζημιά υπέστη τελικά ο Σωτήρης Νίνης, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έβγαλε ο 20χρονος διεθνής μέσος έδειξαν ρήξη χιαστών, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης!
[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue='”israel greece”‘ resultsPerPage=”16″ hqThumbs=”true”]

Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόσωπο, επικράτησε με 1-0 του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σωτήρη Νίνη και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε όπως ακριβώς έπρεπε στο ματς και με το “τρίποντο” που πήρε παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με 17 βαθμούς, έναντι 13 των Ισραηλινών.

Η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η εστία του Μιχάλη Σηφάκη, καθώς οι δύο Παπαδόπουλοι και ο Ζαραδούκας ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα…[http://www.sport24.gr/]

Με εκπληκτικό γκολ του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος… χόρεψε συρτάκι όλη την άμυνα του Ισραήλ, η Εθνική μας ομάδας πέρασε νικηφόρα (1-0) από το “Μπλούμφιλντ” και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της με 17 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τους Ισραηλινούς και την Κροατία που αγωνίζεται το βράδυ στην Μάλτα! Ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η γαλανόλευκη, πήρε άξια τους τρεις βαθμούς και απειλήθηκε μονάχα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν η κούραση έπαιξε και αυτή τον ρόλο της. Ωστόσο, οι διεθνείς μας άντεξαν και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη που τους χρίζει φαβορί για την πρόκριση στο Euro 2012!

Χωρίς εκπλήξεις παρατάχθηκε η Εθνική μας ομάδας, με τον Σηφάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβράαμ Παπαδόπουλο και Ζαραδούκα στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Καφέ, Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή και τριπλέτα στην επίθεση τους Σαμαρά (αριστερά), Νίνη (δεξιά) και Σαλπιγγίδη (κορυφή).

Οσον αφορά το Ισραήλ, ο Λουί Φερναντέζ παρέταξε την ομάδα του με μία έκπληξη, αφού ξεκίνησε στην ενδεκάδα στο αριστερό άκρο τον Μπεν Χαρούζ. Οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι αναμενόμενοι. Ο Αουάτ κάτω από τα γκολπόστ, με τους Γκέρσον, Μπεν Χαϊμ και Σπούνγκιν στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή τους Καγιάλ και Κοέν, με τον Ζάχαβι σε ρόλο οργανωτή, τους Μπεναγιούν και Ρεφαέλοφ στα “φτερά” και τον Σέχτερ στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=104176#ixzz1WrgaBeJf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *