Επικαιρότητα

Γ.Παπανδρέου:Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα

Όσο πάμε καλά, δεν χρειάζεται νέο μέτρο, ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιείται στη ΔΕΘ και η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ο Γ. Παπανδρέου, απηύθυνε έκκληση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σταματήσει η μετρολογία προς αποφυγή κλίματος φόβου και πανικού στην κοινωνία ενώ κάνοντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αυτή των 11 μηνών έκανε περισσότερα από όσα είχαν κάνει οι κυβερνήσεις τα τελευταία 10 – 20 χρόνια. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους.

Η λογική αυτή θα ήταν καταστροφική για την οικονομία και το μέλλον μας και γιαυτό κάναμε ό,τι κάναμε τους 11 μήνες για να το αποφύγουμε, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον πρόσφατο ανασχηματισμό μίλησε για αποφάσεις που είχαν σχέση με τις λειτουργίες και όχι με τα πρόσωπα και διέψευσε τις φημολογίες ότι υπάρχουν υπουργοί που έχουν οριστεί και δεν έχουν αρμοδιότητες.

Ερωτηθείς για τις περιφερειακές εκλογές, υπογράμμισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι επιλέχθηκαν υποψήφιοι που είχαν και κέφι και ικανότητα να υπηρετήσουν τον Καλλικράτη.

Η συνέντευξη Τύπου, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *