Κόσμος

Τηλεμαραθώνιος στο MTV για την Αϊτή (Hope for Haiti Now)

Μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ και σταρ του Χόλιγουντ ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεμαραθώνιο για την Αιτή “Hope for Haiti Now”, που σκοπό έχει να συγκεντρωθούν χρήματα για τη χώρα που ισοπεδώθηκε από τον σεισμό, με παρουσιαστές τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνι, τον τραγουδιστή Γουάκλιφ Τζιν και τον ανταποκριτή του CNN Άντερσον Κούπερ. Στον φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο θα πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων, η Μαντόνα και η Μπιγιονσέ, ο Μπόνο των U2, ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν, ο ράπερ Jay-Z και αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ. καθώς και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Η Μπιγιονσέ θα εμφανιστεί στο σόου από το Λονδίνο και η Μαντόνα θα ανεβεί στη σκηνή στη Νέα Υόρκη, καθώς ο τηλεμαραθώνιος θα μεταδίδεται από τα τέσσερα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, δεκάδες καλωδιακά και διεθνώς από πολλές ιστοσελίδες.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j7xYFRV_DY0[/youtube]

Ο Τζορτζ Κλούνι, που θα παρουσιάσει το σόου από το Λος Άντζελες, δήλωσε στο “Entertainment Tonight” ότι δεν έχει κοιμηθεί εδώ και τρεις μέρες για να οργανώσει την εκδήλωση.

Έπρεπε πρώτα να φέρουμε κοντά τα δίκτυα, να εξασφαλίσουμε τηλεφωνικές γραμμές, να συντονίσουμε τις τράπεζες, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Είναι μια μακρά διαδικασία για να γίνουν συμφωνίες και να υλοποιηθεί το σχέδιο” δήλωσε ο Κλούνι.

Όλες οι δωρεές θα δοθούν απευθείας στις οργανώσεις: Oxfam America, Partners in Health, Red Cross, UNICEF και Wyclef’s Yele Haiti Foundation.

MTV: ‘Hope For Haiti Now’ Telethon Airs Tonight At 8 P.M.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *