eventsθέατροΣυναυλίες (Live)

Isabella Rossellini – Τίποτα δεν συμβαίνει, αν πρώτα δεν ονειρευτούμε…

Isabella Rossellini. Link Link. Η ντίβα της ταινίας Blue Velvet του Ντέιβιντ Λυντς και κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελλίνι και της ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό onewomanshow με ελληνικούς υπέρτιτλους!

Η σπουδαία ηθοποιός Ιζαμπέλλα Ροσσελλίνι έρχεται στην Αθήνα με τη νέα της παράσταση που είναι γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα και, όπως πάντα, με απέραντη αγάπη για τα ζώα. Η μεγάλη ντίβα του σινεμά αναφέρει: «Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Όπως έχει πει και ο φιλόσοφος Μάρτιν Μπούμπερ: Τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μια σπουδαία γλώσσα… Με γοήτευε ιδιαίτερα η διαφορετικότητα στη φύση. Όμως σε αυτή την παράσταση θα σας αποδείξω ότι η φύση και το ζωικό βασίλειο μπορούν να μας μάθουν την ουσία της εξέλιξης με τρεις λέξεις: αλλαγή, συνεργασία, αυτοσχεδιασμός».

Ύστερα από την τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της παράστασης  Green Porno ακολούθησαν ντοκιμαντέρ για το Discovery Channel με τίτλο «Τα ζώα μού αποσπούν την προσοχή».
Έτσι φτάνουμε στη νέα παράσταση της μοναδικής Ιζαμπέλλα Ροσσελλίνι επηρεασμένη και πάλι από το ζωικό βασίλειο που έχει τίτλο Link Link. Μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία, που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει μαγέψει κοινό και κριτικούς.

Μαζί της επί σκηνής, το σκυλάκι της ο Παν
Σκηνοθεσία: Γκουίντο Τορλόνια
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ε ΖΩΝΗ: 24 ΕΥΡΩ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, 65+ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ: 18 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ: 36 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 42 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 48 ΕΥΡΩ
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ : 60 ΕΥΡΩ
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7282367

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 2107282333, PUBLIC, megaron.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *