Συναυλίες (Live)

Jazz Chronicles με τους Human Touch

Jazz Chronicles με τους Human Touch

Jazz Chronicles – Human Touch στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 19 Νοεμβρίου 2017

Ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή, η σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ Jazz Διαχρονίες, σκιαγραφεί τις διαφορετικές εκφράσεις της ελεύθερης αυτής μουσικής γλώσσας στον ελληνικό χώρο, προτείνοντας παλιούς και νέους ήχους, funk και κλασικούς ρυθμούς, ορχηστρικά και φωνητικά σχήματα.

David Lynch, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου, γνωστοί και ως Human Touch. Ένα από τα σημαντικότερα και μακροβιότερα group, το οποίο εδώ και 20 χρόνια συνεχίζει δυναμικά, μέσα από την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητά του, να εμπνέει και προκαλεί.

Είναι ο ήχος τους, η άποψη και η μουσική τους ευαισθησία που σε κάθε live ανοίγουν στο εδώ και χρόνια ενθουσιώδες κοινό τους, νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις, δίχως έγνοια για τον προορισμό.
Οι Human Touch έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από μια πληθώρα οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Μουσικά όργανα στα χέρια τους, μεταμφιέζονται σε πολυμορφικές προσωπικότητες που εξιστορούν άγνωστες ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου.

David Lynch: Τενόρο & Σοπράνο Σαξόφωνο, Φλάουτο, Cajon, Φωνή, Κρουστά
Σταύρος Λάντσιας: Πιάνο, Πλήκτρα, Μελόντικα, Ντραμς
Γιώτης Κιουρτσόγλου: Ηλεκτρικό Μπάσο, Άταστο Μπάσο, Φωνή, Κρουστά

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364
Τηλ: 216.80.91.001, 002, 003

Είσοδος ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *