Επικαιρότητα

“Καμπανάκι” στην Ελλάδα από την πρόεδρο της Αργεντινής

Τις ομοιότητες μεταξύ Ελλάδας και Αργεντινής στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ανέφερε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνια Φερνάντες ντε Κίρχνερ.

Ιδιαίτερα στάθηκε στις επιπτώσεις των μέτρων λιτότητας και το ενδεχόμενο κοινωνικής αναταραχής και εκρήξεων, αντίστοιχων με τις προ δεκαετίας καταστάσεις που γνώρισε η χώρα της Λατινικής Αμερικής, προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κίρχνερ: “Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημε με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ το 2001. Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα”.

Alex Jones ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!

«H δημοσιογράφος Helen Skopis, από την Αθήνα, ζητάει τις απόψεις του Άλεξ Τζόουνς για την οικονομική κρίση της Ελλάδος. Ο Τζόουνς εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που «σχεδιάστηκε» να πέσει. Γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει θετικές λύσεις από την επικείμενη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Γιατί η συμμετοχή του ΔΝΤ θα ήταν καταστροφική για τον ελληνικό λαό και γιατί απτη μια η Ελλάδα παροτρύνεται να κάνει δημοσιονομικές περικοπές ενώ πιέζεται ταυτόχρονα να αγοράσει στρατιωτικό εξοπλισμό από τους Ευρωπαίους Εταίρους της.»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PLmb0d6BlMw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EnPzokFoAow[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *