TV-MME

Mega fimotro στο Διαδίκτυο

Το κανάλι Mega φαίνεται πως έχει χάσει το χιούμορ του. Τελευταίο του ατόπημα η κατάθεση μήνυσης εναντίον του blog Fimotro ζητώντας και αποζημίωση 1.000.000 ευρώ ( έως και 4.000.000)!!!

Η αγωγή του καναλιού έγινε για τη σατιρική δημοσκόπηση του Fimotro με ερώτημα :Ποιός δημοσιογράφος γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;

Αγωγή κατέθεσε το “Mega” και συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής κατά του blog “Fimotro“.

Αποτέλεσμα;
Ο ξεσηκωμός εκατοντάδων blogger κατά του καναλιού Mega που δεν έχει τελειωμό!
Η πλάκα που γίνεται στο Διαδίκτυο, το δούλεμα, οι διαμαρτυρίες, τα κείμενα συμπαράστασης, είναι όλα πάρα πολλά, τόσα που δεν προλαβαίνεις να τα διαβάσεις!

Είναι μαζεμένα στο blog fimotro τα περισσότερα άρθρα.

Το κανάλι Mega έχει τα δελτία του στα οποία μπορεί να απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούν.
Μέχρι και sites απόψεων έχει δημιουργήσει. Ας απαντήσει από εκεί ώστε να διαβάσουμε και εμείς τις απόψεις τους όπως αυτές του Fimotro. Μέγα λάθος οι αγωγές και οι μηνύσεις.
Από τα κορυφαία όλων είναι το άρθρο του Pitsirikou που λέει μεταξύ των άλλων:
Όταν η κατάσταση θα έρθει ξανά στα ίσα της, θα υπάρξουν οπωσδήποτε δίκες για όλους αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για την εκτροπή και την κατάντια της χώρας. Τότε πολλοί θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου – ανάμεσά τους θα είναι και οι δημοσιογράφοι του Mega που σήμερα βρυχώνται.

(Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο στην αγωγή των δημοσιογράφων του Mega είναι πως δεν την έκαναν σε εμένα. Τόσα χρόνια παλεύω να φάω μια αγωγή από έναν πολιτικό, ένα νταβατζή της διαπλοκής, ένα κανάλι, ή ένα παπαγαλάκι –για να αναδείξω το πρόβλημα της Δικαιοσύνης στη χώρα μας και να γίνω λαϊκός ήρωας- και πάνε αυτοί και κάνουν την αγωγή σε άλλον. Είμαι έξαλλος. Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ.)…[pitsirikos]

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='fimotro'  resultsPerPage="12" hqThumbs="true"]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *