Επικαιρότητα

Ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών θέλει ο υπ. Δημοσίας Τάξης

kinita56Υπέρ της ονομαστικοποίησης των καρτοκινητών, τάσσεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αλλά και της χρήσης των καμερών για την πάταξη της εγκληματικότητας, σημειώνοντας ότι “την ώρα που κινδυνεύουν πολλά αγαθά, ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα”.

Οι δηλώσεις του κ. Μαρκογιαννάκη έγιναν στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Επίσης ο κ. Μαρκογιαννάκης κάνει γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειας οχημάτων ρίψης νερού που θα χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει ένταση στις διαδηλώσεις.
Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, αναφερόμενος στην πρόσφατη απόδραση από τον Κορυδαλλό, αναφέρει ότι είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Παρεμβάσεις για την “αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Αστυνομίας” και αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, ώστε “να καταστεί τόσο αξιόμαχη που μέσα σε λίγο χρόνο να έχει αποτελέσματα”, προαναγγέλλει ο κ. Μαρκογιαννάκης, ενώ σχολιάζοντας τη δράση τρομοκρατικών οργανώσεων τονίζει ότι: “κάνουν συχνότερα χτυπήματα, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος σχεδιασμού. Γι’ αυτό και το λάθος θα γίνει γρήγορα και θα έχουμε συλλήψεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *