Επικαιρότητα

Προεκλογικός πυρετός στη Νέα Δημοκρατία

nd_ypopsifioi_tesseris05Αμείωτοι είναι οι ρυθμοί της προεκλογικής δραστηριότητας των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα Δευτέρα, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, θα μιλήσει, στις 19.00, σε ανοικτή συγκέντρωση Νεοδημοκρατών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του Αγρινίου, δήλωσε ότι συμφωνεί με τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Ο πρώην υπουργός δεν είναι υβριστής, αναφέρθηκε σε ένα κομμάτι της ιστορίας που έχει καταγραφεί”. Επίσης σε ομιλία της στην Πάτρα τόνισε ότι η ίδια δεν έχει φύγει ποτέ από τη ΝΔ.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς στις 11:30 συναντάται με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα, ενώ χθες από τα Ιωάννινα απάντησε στα βέλη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας ότι ”κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους, αλλά οι προκλήσεις δεν τον αγγίζουν”.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες συζητώντας την επόμενη μέρα από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ενόψει του συνεδρίου.

Το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή προέδρου της Ν.Δ. από τα μέλη του κόμματος, με δικαίωμα ψήφου και σε όσους εγγραφούν έως και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Για το συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου, ετοιμάζεται και ο τέταρτος υποψήφιος για την ηγεσία, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στο μεταξύ, σε δημοσκόπηση της εφημερίδας ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, που διεξήχθη σε Μακεδονία και Θράκη, η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται με 30,8%, και ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με 23,8%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 16% και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 11,6%.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *