Επικαιρότητα

Όχι στο debate είπε ο Αντώνης Σαμαράς

nd_3diekdikitesΑνεβαίνουν στη ΝΔ οι τόνοι της αντιπαράθεσης ενόψει της εκλογής νέου προέδρου στις 29 του μηνός. Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στην πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη για τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ.
Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις γίνονται με τον πολιτικό αντίπαλο και όχι με τον συμμαχητή, επεσήμανε ο ίδιος.

Ομιλίες και περιοδείες

Η εκλογική ήττα του Οκτωβρίου προκλήθηκε από απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένων στελεχών, πολιτικές παλινωδίες και την απομάκρυνσή μας από την κοινωνία, τόνισε την Πέμπτη η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη Σπάρτη, παρουσία της Μαριέττας Γιαννάκου, του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Πέτρου Μαντούβαλου και του Κωστή Γιατράκου.

Απόψε η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μαρούσι.

Σε εκδήλωση στην Πάτρα , ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενότητα του κόμματος, τονίζοντας ότι “την επόμενη μέρα από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, θα είμαστε όλοι μια γροθιά“. Μάλιστα, όπως είπε, “δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο” και πρόσθεσε: “Αντίπαλός μου είναι η ήττα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο ιδεολογικός πολέμιος“.

O κ. Σαμαράς θα μιλήσει το μεσημέρι σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Κερατσίνι.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επανάλαβε την Πέμπτη ότι δεν κάνει παζάρια με κανέναν και ότι προτεραιότητα του είναι η ενότητα, για την επόμενη μέρα. Το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *