Συναυλίες (Live)

Negative Contrast live

Negative Contrast at  Chaplin Brothers. Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 21:00.
Αυτή είναι η πρώτη live εμφάνιση των Negative Contrast, με την καινούρια προσθήκη στο κομμάτι της φωνής, τη Selene, μαζί με τους The Smoking Hiccup Machine! Αμέσως μετά ακολουθεί αποκριάτικο μασκέ πάρτυ, όπου κατ’ επιλογή των μπαντών, η καλύτερη στολή θα κερδίσει το άλμπουμ των Negative Contrast, “We’ Re All Pawns Here” με υπογραφή απο τα μέλη!

Negative Contrast

Επιστρέφουν στην Αθηναϊκή live σκηνή με ένα δυνατό album στις αποσκευές τους (“We’re All Pawns Here”) και με ανανεωμένη σύνθεση! Οι Negative Contrast είναι μια πενταμελής Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα. Το κοινό τους ταξίδι ξεκίνησε στα τέλη του 2016, όπου και άρχισαν να δουλεύουν σε δικό τους υλικό.

 Ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβρη του 2017, κυκλοφορούν το πρώτο τους digital EP, “Escape Reality”, το οποίο περιείχε τέσσερα τέτοια κομμάτια και αποτελούσε ένα κατάλληλο, σφαιρικό δείγμα του ήχου τους. 

Το καλοκαίρι του 2019, κυκλοφορεί ή πρώτη πλήρης δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο “We’re All Pawns Here”. Η δημιουργική πορεία ωστόσο ανακόπτεται προσωρινά, καθώς η τραγουδίστρια Κατερίνα μετακομίζει στο εξωτερικό. Η αναζήτηση νέας φωνής καταλήγει σύντομα στην καταλληλότερη επιλογή: με την καίρια προσθήκη της Selene πλέον στο μικρόφωνο και την πλήρη αξιοποίηση του ταλέντου της, η μπάντα επιστρέφει στη δράση και δοκιμάζει εντατικά φρέσκο υλικό τόσο στο στούντιο όσο και στη σκηνή!      

Μετά το live performance, η βραδιά συνεχίζεται με πάρτυ!
Καλύτερη ενδυμασία κερδίζει 1 cd των Negative Contrast & σφηνάκια για την παρέα!

Οι The Smoking Hiccup Machine δημιουργήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016, στην Αθήνα, και αποτελούνται από τρία μέλη. Με μόλις 3 όργανα και με την έμπνευση στη διάθεσή τους δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό. Έχουν ηχογραφήσει το πρώτο τους EP με τίτλο “Several Pieces For Different Species”. Παίζουν τη μουσική που τους αρέσει και την αποτυπώνουν, χωρίς ταμπέλες, με μια μίξη από alternative rock, hard rock, rock n’ roll και blues.

Smoking beers and drinking cigarettes, makes a better sound.

Είσοδος 4 ευρώ

Chaplin Brothers
Σαρρή 37 & Ωγύγου 21, Ψυρρή
@chaplinbrotherscafe
T: 211 0127340

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *