Αθλητικά

ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-1 (videos)

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο οδηγό (2 γκολ), ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ και έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητος.

Σε ένα ματς που είχε πολλές και καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ, με τους παίκτες του να αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια σε σύγκριση με τους ομολόγους τους της ΑΕΚ.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’οφη αεκ’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 1-0 με τον Μάντζιο (12′) και έκανε γρήγορα το 2-0 στην επανάληψη με τον Σουμπίνιο (49′), η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Μπέλεκ (60′) και άσκησε πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο τελευταίος λόγος στο ματς άνηκε και πάλι στους Κρητικούς που καθάρισαν τη μπουγάδα και πάλι με τον Βαγγέλη Μάντζιο (αυτά ήταν τα δύο πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα για τον MVP του αγώνα).

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητος και διατήρησε και το εντός έδρας αήττητο (2 νίκες-1 ισοπαλία), ενώ στον αντίποδα η Ένωση γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα που την αφήνει στο -3 από την κορυφή (και με ματς παραπάνω σε σύγκριση με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί πέτυχαν μόλις την 2η νίκη τους στα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Κρήτη, και την πρώτη μετά τις 3 Νοεμβρίου 2002 (1-0)…[http://www.sport24.gr]

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 3-1 – Τρομακτικά προβλήματα στην άμυνα, αναποτελεσματική στην επίθεση η Ένωση δεν μπορεί να τρώει σε κάθε αγώνα τόσα εύκολα γκολ και να «ματώνει» να σκοράρει .

Τα ατομικά λάθη συσσωρεύονται σε κάθε αγώνα και τα αποτέλεσμα είναι εμφανέστατα: ΟΦΗ – ΑΕΚ 3-1 και άντε από εκεί και πέρα να μιλήσεις για δικαιολογίες – που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν. Είναι μάλλον δεδομένο ότι το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι θέμα τακτικής (οι πολλές ευκαιρίες που έγιναν και σήμερα αποδεικνύουν ότι ένα πλάνο υπήρχε και υπάρχει), αλλά το γεγονός ότι γίνονται τραγικά ατομικά λάθη, αλληλοκάλυψη δεν υπάρχει ούτε για αστείο στην άμυνα και τούτο έχει ως αποτέλεσμα κάθε ομάδα μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει σε αυτή την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ σήμερα το έκανε τρεις φορές, όταν η ΑΕΚ το πέτυχε μία φορά με τον Μπέλεκ έχοντας τις διπλάσιες ευκαιρίες από τους Κρητικούς. Όταν όμως ο Δέλλας είναι εμφανώς εκτός ρυθμού, ο Μανωλάς κάνει του κεφαλιού του παίρνοντας τη μπάλα και βγαίνει μπροστά προσπαθώντας να περάσει όλη την αντίπαλη ομάδα παίζοντας ποδόσφαιρο αλάνας, όταν ο προπονητής δεν βλέπει σε όλο τον αγώνα ότι υπάρχει πρόβλημα από τα αριστερά στην άμυνα με τον Καράμπελα να έχει συνεχώς να μαρκάρει δύο και τρεις παίκτες του ΟΦΗ και να μην κάνει κάτι να περιορίσει την πρόβλημα και όταν μπροστά ο Λυμπερόπουλος δείχνει εκτός φόρμας, ο Μπέλεκ χάνει γκολ στο… μισό μέτρο και δεν σε βοηθά και η τύχη, τότε ακόμα και αυτός ο μέτριος ΟΦΗ μπορεί να καυχιέται ότι κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1…[http://www.aek365.gr]

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν ΟΦΗ και ΑΕΚ στο Θ. Βαρδινογιάννης, όμως οι καλά στημένοι κρητικοί άντεξαν στην πίεση των κιτρινόμαυρων στο β` μέρος και πήραν μια δίκαιη νίκη με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Super League. Η Ενωση δεν… εμφανίστηκε στο πρώτο 45λεπτο και πλήρωσε τα κενά στην άμυνά της, με τους Μάντζιο (δις) και Σουμπίνιο να σκοράρουν για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο μισάωρο, από το γκολ του Μπέλεκ και μετά, όμως ο Μάντζιος στο 81` τελείωσε το παιχνίδι, χτυπώντας στον αιφνιδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=108557#ixzz1bdBrWgsC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *