Αθλητικά

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3 (videos)

Με τον Ιμπαγάσα σε ρόλο μαέστρου να μοιράζει… δυόμισι ασίστ και ως πρώτα βιολιά τους Τζιμπούρ και Μιραλάς, που πέτυχαν δύο και ένα γκολ αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Νέα Σμύρνη με κεκτημένη ταχύτητα από το Champions League.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’πανιωνιος ολυμπιακος’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Χωρίς να φορτσάρει, αλλά με σοβαρότητα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε την ανωτερότητά της και δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0, παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι κλείδωσν το τρίποντο από το α’ μέρος, όταν και προηγήθηκαν με δύο τέρματα, ενώ στην επανάληψη διατήρησαν τον έλεγχο και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην πιο εύκολη μέχρι σήμερα φετινή νίκη τους. Η ομάδα του Λεμονή επιβεβαίωσε τη δυσκολία της στο γκολ, αφού έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς να σκοράρει, γνωρίζοντας την τρίτη εντός έδρας ήττα σε τέσσερα ματς.

Είκοσι λεπτά χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να μπει στο παιχνίδι. Σε αυτό το διάστημα οι ερυθρόλευκοι έκαναν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και ο Πανιώνιος είχε μία ελαφριά υπεροχή και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ηταν το 16′ όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο μόνιμα επικίνδυνος Εστογιανόφ βρήκε τον Σιόβα, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Από την στιγμή, που οι Ιμπαγάσα, Ορμάιθ και Μακούν σοβαρεύτηκαν και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται απειλητικός και στο 25′ ισοφάρισε τις κλασσικές ευκαιρίες, με τον Μακούν να πλασάρει άουτ από θέση τετ α τετ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=108556#ixzz1bcuAO0U7

Μετά το διάλειμμα και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και με εμφατικό τρόπο μάλιστα. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χρειάστηκε να πατήσουν γκάζι για να πάρουν ένα ξεκούραστο τρίποντο (0-3) στη Νέα Σμύρνη, ούτε και να παραδώσουν μαθήματα ποδοσφαίρου.

 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν στο πρώτο μέρος το μυαλό τους στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Ντόρτμουντ, αλλά ακόμη και στο ρελαντί κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, με τον Τζιμπούρ και τον Μιραλάς. Τα δύο μεγάλα επιθετικά τους όπλα.

Στην επανάληψη, το θετικό για τον Βαλβέρδε είναι πως παρά την έλλειψη κινήτρου (με το 0-2 και χωρίς πίεση, δεν έχει και πολλή όρεξη για μπάλα) οι ποδοσφαιριστές του παρουσίασαν ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έκαναν το παιχνίδι τους. Το 3-0 από τον Τζιμπούρ ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα.

 

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις νίκες και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά αήττητοι, έχοντας περάσει από Κρήτη, Νέα Σμύρνη, ΟΑΚΑ (ΑΕΚ) και νικώντας στο “Καραϊσκάκης” Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Όχι και άσχημα…[http://www.sport24.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *