Αθλητικά

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1 (videos)

Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, κοιτάς να μη το χάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε το ένα – ούτε το άλλο. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μαρσέιγ και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League. Ο Λούτσο Γκονζάλες στο 51′ σημείωσε το γκολ της νίκης για τους μασσαλούς, που τελείωσαν με δέκα το ματς λόγω αποβολής του Φανί στις καθυστερήσεις.
[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’Olympiakos marseille’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Η Μαρσέιγ δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για να αποδείξει ότι το… “μηδέν στα πέντε” στο Σαμπιονά οφείλεται σε συγκυρίες. Στρωμένη ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και… ζηλευτή μεσαία γραμμή (Σεϊρού, Ντιαρά, Αμαλφιτανό, Λούτσο Γκονζάλες, Μορέλ), έκανε το παιχνίδι της απέναντι στον “άκαπνο” για 5 μήνες Ολυμπιακό.

Τη στιγμή που ο Πάτο “πάγωνε” το Καμπ Νου για λογαριασμό της Μίλαν, λίγο έλειψε ο Ντιαβαρά να σβήσει και τη λάβα στο Καραϊσκάκη, στέλνοντας τη μπάλα από πλεονεκτική θέση άουτ.

Παρότι η κατοχή της μπάλας στο 34′ ήταν 50%-50%, η εικόνα των δύο ομάδων ήταν δυσανάλογη. Οι γάλλοι έβγαζαν τις επιθέσεις από την… κοιλιά της άμυνάς τους, με ορθόδοξη ανάπτυξη, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που πελαγοδρομούσε για να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Μανταντά.

Κι όταν το κατάφερε, ο “δαίμονας” Μιραλάς τα έκανε όλα εκτός από το ιδανικό τελείωμα. Τόσο στο 20′ σε γύρισμα του Μοντεστό, όσο και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν έχασε δυνάμεις από την περίτεχνη ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105194#ixzz1XucxpVMw

Η Τρίτη και 13 δεν τον πάει τον Ολυμπιακό και φάνηκε για ακόμη μια φορά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, γνώρισαν την ήττα με 0-1 από την Μαρσέιγ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ντεσάν με τη νίκη της αυτή είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός στην τελευταία θέση και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αναμετρηθεί με την Άρσεναλ.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στον πρώτο της φετινό επίσημο αγώνα και πρώτο για το φετινό UEFA Champions League, απέναντι στην Μαρσέιγ, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, το οποίο διαμορφώθηκε από τον Λούτσο Γκονζάλες στο 51ο λεπτό, όμως τόσο η αντίσταση της γαλλικής ομάδας, όσο και το γεγονός ότι δεν μετέτρεψε σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Οι διαφορές των δύο ομάδων, όπως φάνηκαν στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, απειροελάχιστες, όμως το γεγονός ότι η μία είχε έξι επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και η άλλη κανένα, βοήθησε στην επίτευξη του στόχου των φιλοξενούμενων…[http://www.olympiacos.org/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *