Αθλητικά

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 87-83 (videos)

Μετά από ένα χορταστικό και αμφίρροπο ντέρμπι που κρίθηκε στην παράταση, ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητό του στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό με σκορ 87-83 και κέρδισε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='olympiakos panathinaikos basket' resultsPerPage="8" hqThumbs="true"]

Πήγε για μαλλί ο Παναθηναϊκός και τελικά βγήκε κουρεμένος… Οι “πράσινοι” έστειλαν εσκεμμένα το ματς στην παράταση προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να καλύψουν το -4 του αγώνα, ωστόσο στην παράταση τα… έσπασαν.

Για περίπου 3.30” οι φιλοξενούμενοι ήταν άστοχοι αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουν σε 86-83. Ο Μπατίστ αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη βολή και έτσι ο Μαυροκεφαλίδης έγραψε στο τέλος το τελικό 87-83…[http://www.sport24.gr]

Οι περισσότεροι, ακόμα και οι ίδιοι του οι οπαδοί τον είχαν… τελειώσει μετά τον αποκλεισμό από τη Σιένα και τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς. Ενδεχόμενως να πρόκειται για μία φυσιολογική αντίδραση λόγω της απογοήτευσης που υπάρχει, μετά την απώλεια ενός μεγάλου στόχου. Ο Ολυμπιακός όμως έδειξε για ακόμα μία φορά φέτος πως έχει ψυχή και χαρακτήρα να στέκεται στα δύσκολα. Δεν ξέχασε το μπάσκετ… Στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην παράταση με 87-83, κατέκτησε και με τη βούλα την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και ικανοποίησε στο απόλυτο τους περίπου 10.000 υποστηρικτές του, που έδωσαν το παρών στο ΣΕΦ. Εξαιρετικοί από πλευράς ερυθρολεύκων οι Μίλος Τεόντοσιτς και Γιοτάμ Χαλπερίν, με τον τελευταίο να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση, σημειώνοντας 25 πόντους, πολλοί εκ των οποίων επιτεύχθηκαν όταν η μπάλα έκαιγε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=92857#ixzz1JlA576ja

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περίοδο, χάνοντας με 87-83 από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία αλλά και το τέταρτο δεκάλεπτο αυτό… μικρή σημασία έχει.

Το να κατακτά πρωταθλήματα μέσα στο ΣΕΦ σίγουρα δεν είναι κάτι νέο για τον Παναθηναϊκό που μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό θα κληθεί να το ξανακάνει και φέτος στους τελικούς του Ιουνίου.

Στο παιχνίδι στο Φάληρο, οι πράσινοι προδόθηκαν από την περιφερειακή τους άμυνα, με τους Χαλπερίν και Τεόντοσιτς να έχουν τρομερά ποσοστά ευστοχίας μακριά από τα 6,75μ. και να κάνουν την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο.

Για τους πράσινους η εξαιρετικά μέτρια ως κακή εμφάνιση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τα 21 λάθη του στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη και την διαφορά που θα του έδινε την πρώτη θέση…[http://prasinanea.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *