Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Μακάμπι 2-1 (videos)

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά προσπάθησε για το καλύτερο, όμως πλήρωσε τη βαριά ήττα του πρώτου αγώνα και παρά τη νίκη του με 2-1, αποκλείστηκε από τη Μακάμπι. Επεισόδια, φωτιές και συνθήματα κατά του Τζίγγερ στο ΟΑΚΑ.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos maccabi’ resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Ευρώπη ήταν και πάει για τον Παναθηναϊκό… Παρότι αυτή τη φορά είχε πάθος, θέληση και πολέμησε για να κάνει την ανατροπή, η απουσία καθαρού μυαλού, η ατυχία και η έλειψη ποιότητας σε ορισμένες θέσεις έφεραν τον αποκλεισμό. Το γκολ της Μακάμπι στο 60′ στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση, ηταν η ταφόπλακα στις ελπίδες του Τριφυλλιού και κάπου εκεί το ματς τελείωσε, με το 2-1 να έχει περισσότερο σημασία για τα στατιστικά.

Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 και παρότι το γήπεδο έβραζε, δεν παραδόθηκε και προσπάθησε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε. Σίγουρα σε ένα αρρωστημένο κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι μέτοχοι και έχουν συμπαρασύρει πολλούς οπαδούς, δεν είναι εύκολο να διεκδικήσει και να πετύχει κατι καλό. Όμως τουλάχιστον έδειξε ότι θα το παλέψει.

Η κατάσταση στις κερκίδες είναι έκρυθμη και όσο το μετοχικό δεν λυθεί, όλη η σεζόν στο “Σπύρος Λούης” θα κυλήσει έτσι ή με παρόμοιο τρόπο. Ο σύλλογος έχει προσβληθεί από… σηψαιμία και μόνο εφόσον αφαιρεθούν τα χαλασμένα μέλη θα γίνει καλά. Στη καμπή που βρίσκεται, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι το τελευταίο. Ο Παναθηναϊκός αν ήταν καλά, θα διαχειριζόταν την αποτυχία και θα μπορούσε να την ξεπεράσει. Αλλά το πρόβλημα του είναι πολύ βαθύτερο και δεν αντιμετωπίζεται τόσο απλά.

Η στάση του κόσμου και ιδιαίτερα των οργανωμένων δεν ήταν η ενδεδιεγμένη, αφού δεν στάθηκαν δίπλα στην ομάδα…[http://prasinanea.gr/]

Το βαρύ 3-0 ήταν δεδομένο πως άφηνε ελάχιστα περιθώρια για πρόκριση στον Παναθηναϊκό, που “ξύπνησε” στο ΟΑΚΑ, όταν οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν και έβαλαν τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

 

Μετά το 0-1 και την είσοδο του “παθιασμένου” Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και με γκολ των Μπουμσόνγκ , Τοτσέ πήρε την νίκη.

Το ματς ωστόσο που εξελίχθηκε από την εξέδρα σε συλλαλητήριο κατά των Τζίγγερ, Βγενόπουλου και Πατέρα στιγματίστηκε από την 30λεπτη διακοπή στο πρώτο 5λεπτο, τα νέα επεισόδια μετά το 0-1 και την νέα διακοπή στο ματς.

 

Δεδομένη πλέον η βαριά “καμπάνα” που περιμένει τον Παναθηναϊκό για το επόμενο ευρωπαϊκό του ραντεβού του χρόνου, αφού ο καλύτερος πρέσβης της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έμεινε εκτός πριν καν ολοκληρωθεί ο Αύγουστος…[http://www.sport24.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *