Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Οντένσε 3-4 (videos)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με το βαρύ 4-3 από την Οντένσε στο ΟΑΚΑ και είπε πρόωρα αντίο στο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραγικοί στην άμυνα οι πράσινοι, σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Τοτσέ.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’PANATHINAIKOS ODENSE’ resultsPerPage=”16″ hqThumbs=”true”]

Λίγος για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός. Το 1-1 μέσα στη Δανία δεν έφτασε για τους “πράσινους”, που γνώρισαν οδυνηρή ήττα από την Οντένσε μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο με 4-3 στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

 

Τα γκολ των “πρασίνων”, που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχαν οι Μπουμσόνγκ (35΄), Τοτσέ (50΄) και Πετρόπουλος (+90΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γιόχανσον (12΄), Ρούουντ (58΄), Καντρί (80΄) και Αντρεάσεν (88΄)…[http://www.sport24.gr ]

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που προετοιμάζονταν όλο αυτό το διάστημα για τα ματς με την Οντένσε ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους Δανούς με 4-3 και τώρα θα πρέπει να δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι για να συνεχίσουν στο ΟΥΕΦΑ.

=>ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ APN  ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS ΕΔΩ

Σε μαύρη νύχτα εξελίχθηκε το πάρτι πρόκρισης στο ΟΑΚΑ για την ομάδα του Παναθηναϊκού με τους πράσινους οι οποίοι προετοιμάζονταν ένα μήνα αποκλειστικά για τα ματς με την Οντένσε να γνωρίζουν την ήττα από τους Δανούς με 4-3 και να μένουν εκτός πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παλέψει δίνοντας ένα ακόμη ματς για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενώ οι πράσινοι απώλεσαν πολλά οικονομικά οφέλη από αυτή τη πρόκριση.

Του Τριφυλλιού δεν του άξιζε αυτή η ήττα καθώς κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και είχε και φάσεις για να πάρει σκορ πρόκρισης αλλά δεν τα κατάφερε.

Αυτοί που όμως δεν άξιζαν με τίποτα αυτή την ήττα ήταν οι οπαδοί των πράσινων οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μέχρι και το 4-2. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά δικαιολογημένα ξέσπασαν…[ http://prasinanea.gr ]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *