Αθλητικά

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 1-0 (videos)

Οι Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου, που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, φρόντισαν να αποδείξουν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και στον Δημήτρη Γόντικα που ήταν παρών στις Σέρρες, ότι έχουν τα φόντα να βρίσκονται στο ρόστερ των πρασίνων.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panserraikos panathinaikos’  resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Τα δύο… Λιονταράκια του Πανσερραϊκού ήταν από τους καλύτερους παίκτες των γηπεδούχων και συνδυάστηκαν άψογα στη φάση του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, στο 44′, με το οποίο η ομάδα των Σερρών επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, που απογοήτευσε! Τα πειράματα και οι δοκιμές του Φερέιρα δεν έπιασαν τόπο και για το μόνο που μπορεί να χαμογελάει ο πορτογάλος τεχνικός ήταν η παρουσία του Κοτσόλη, ο οποίος παίζοντας για πρώτη φορά μετά από 6,5 χρόνια στο Τριφύλλι είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. Οι πράσινοι διατηρούν το +3 στη βαθμολογία των play off, αλλά αν έχουν κι άλλη απώλεια σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου τότε θα μπουν στους αγώνες κατάταξης με +2 από τους διώκτες τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91656#ixzz1IU8bS2pC

Οι κρατούμενοι των φυλακών θα έδειχναν μεγαλύτερη όρεξη από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρουσιάστηκαν άνευροι και ηττήθηκαν 1-0 από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό. Μεγάλη η ευθύνη του Φερέιρα, που έχασε το “παιχνίδι” της διακοπής.

Με τα νεύρα των οπαδών του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού… Δεν εξηγείται διαφορετικά η εικόνα που παρουσίασαν στις Σέρρες, όπου πραγματοποίησαν μία αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκαν 1-0 από τους ψυχωμένους γηπεδούχους. Τα “λιοντάρια” του Πανσερραϊκού κατασπάραξαν τους πράσινους, οι οποίοι δεν είχαν καθόλου πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους και σε ολόκληρη τη διάρκεια, έδειχναν να βρίσκονται σε διακοπές… Ακόμα και κρατούμενους να παρέτασσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μάλλον θα είχαν μεγαλύτερη όρεξη για μπάλα…[http://prasinanea.gr/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *