Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2 (videos)

Η Καβάλα πήρε μία εύκολη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 0-2 παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έσπασε μία παράδοση 18 αγώνων δίχως νίκη εναντίον του Δικέφαλου. Κουρασμένοι οι γηπεδούχοι και χωρίς ενέργεια έμειναν εκτός πλέι οφ.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’paok kavala’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και αρκετές φάσεις (κυρίως για τους φιλοξενούμενους) η ομάδα της Καβάλας έφυγε με τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.

Οι παίκτες του Χένρι Κάσπερτσακ έπαιξαν πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα του Μάριους Νικουλάε πήραν μία ιστορική νίκη, αφού η Καβάλα δεν είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία 18 ματς…[http://www.sport24.gr]

Ένας πολύ κακός ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα ντροπής (0-2) από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που απογοήτευσε και προβλημάτισε τους πάντες! Μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Πέμπτης ο Δικέφαλος φάνηκε τελείως αποσυντονισμένος και έτσι η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει 10 λεπτά καθώς πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν ειρηνικά στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των οπαδών  του ΠΑΟΚ που βρίσκονται εδώ και μήνες στη φυλακή…[http://www.paokmania.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *