Humor VideosTV & Αφιερώματα

Πλάκα κάνεις videos

Prank show με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο

Φέτος ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος έχουν όρεξη για πλάκα και παρουσιάζουν ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορεί να συμμετέχετε ακόμη κι εσείς, χωρίς να το ξέρετε!

[relatedYouTubeVideos relation=”keywords” terms=”plaka kaneis” max=”8″ orderBy=”published” id=”RYTV-InPage” width=”275″ height=”200″ random=”12″ showVideoTitle=”true”]

Υποψήφιοι παίκτες είστε όλοι εσείς που κάθεστε ανυποψίαστοι σε μια καφετέρια, σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ παρέα με τους φίλους σας. Η ομάδα του παιχνιδιού μπορεί να πλησιάσει έναν από εσάς και να του προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο με αντάλλαγμα να παίξει στο “Πλάκα κάνεις“, χωρίς να το πάρει χαμπάρι η παρέα του. Αν δεχθείτε, θα εφοδιαστείτε κρυφά με ακουστικό και μικρόφωνο και… θα επιστρέψετε στο τραπέζι σας, σα να μη συνέβη τίποτα! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνετε ό,τι περίεργο και τρελό σας ζητήσουν οι δύο παρουσιαστές του παιχνιδιού, χωρίς να χάσετε την άνεσή σας, χωρίς να τα παρατήσετε και κυρίως, χωρίς να καταλάβουν οι φίλοι σας ότι τους κάνετε πλάκα!

Ίσως σας ζητήσουν να αλλάξετε θέση τρεις φορές. Ίσως πάλι σας πουν να πιείτε την μπύρα του διπλανού σας, να σπάσετε όλα τα ποτήρια ή να φιλήσετε τη σερβιτόρα! Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο δυσκολεύουν. Αν ξέρετε να κάνετε πλάκα, μπορεί να κερδίσετε ακόμη και 4000 ευρώ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Γκομόζιας
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Σοφία Καλλίδου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αντώνης Μάτσος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιώργος Λύγγρης
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Τζώρτζης Ποφάντης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: J.K. Production

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *