Αθλητικά

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 (videos)

Με γκολ του Δέλλα στο 48` η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και έφυγε με την πρόκριση -στον τελικό Κυπέλλου- από την ζούγκλα της Τούμπας. Διεκόπη το παιχνίδι λίγο πριν τη λήξη, λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟΚ, που κυνηγούσαν τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα κινδύνευσε να καεί από καπνογόνο ο Σάχα!

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’παοκ αεκ’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες της Ενωσης! Παράλληλα, άρχισαν να ξεσπούν σε διαφημιστικές πινακίδες, πλεξιγκλάς, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Νωρίτερα ένα καπνογόνο βρήκε τον Σάχα και του έκαψε τη φανέλα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/#ixzz1GpyG371w

Απίστευτες σκηνές στον ημιτελικό του κυπέλλου, με τους γνωστούς άγνωστους να φτάνουν στα άκρα και να μαυρίζουν την ιστορία του ΠΑΟΚ με συμπεριφορά τους.

Τι να πεις και τι να γράψεις για όλα αυτά που εξελίχθηκαν πριν λίγο στην Τούμπα… Μοιραία το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού τα επεισόδια που διεδραματίστηκαν πριν τη λήξη του παιχνιδιού επισκίασαν τα πάντα.

Η ομάδα γύρισε πολλά χρόνια πίσω θυμίζοντας εποχή Παρί Σεν Ζερμαίν, με την είσοδο στο γήπεδο μικρής μερίδας οπαδών (;) που προσπάθησαν να καταστρέψουν ότι με τόσο κόπο χτίστηκε τα τελευταία χρόνια…[http://www.paokmania.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *