eventsΣυναυλίες (Live)

PLATFORM LAUNCH PARTY! Με αφιέρωμα στην ελληνική hip hop σκηνή

To νεό free press της ομάδας Οξύ+Avopolis, PLATFORM, θα γιορτάσει την κυκλοφορία του παρθενικού του τεύχους στις 24 Μαρτίου, στο Gagarin 205, αφιερώνοντας όλη την βραδιά στους εγχώριους ήρωες της ελληνικής hip hop σκηνής.

Τη βραδιά (που συνδιοργανώνει το Platform με την περίφημη Zoltan Tribe) θα ανοίξει ένα back 2back set από τον dj Everlast (FF.C) και τον Dj Strider που μουσικά θα κινηθεί στην κλασική για το hip hop δεκαετία των 90’s, ενώ την σκυτάλη θα πάρουν οι Pro Sinnerz με τον ήχο τους που συνδυάζει τα beats των Prodigy, τις κιθάρες των Nirvana και τα hip hop beats της Def Jux records.

Στη συνέχεια θα αναλάβουν οι Φιλική Εταιρεία, οι οποίοι αποτελούν ένα super group της ελληνικής hip hop σκηνής κατώ από την επίβλέψη του γνωστού hip hop dj Sparky T. Oι Ανάφλεξη -που θα ακολουθήσουν- αποτελούνται απο δυο θρυλικά μέλη των FF.C. O dj Everlast και ο Έκπτωτος Άγιος θα δώσουν την δική τους πολιτικοποιημένη άποψη για το hip hop που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν τα τελευταία χρόνια, ενώ η βραδιά θα τελειώσει με τον Εισβολέα που θα κάνει την παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου στην EMI.

Τέλος, το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα βρίσκεται στο συναυλιακό χώρο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θα υπάρξουν και free δώρα για μερικούς τυχερούς. Όπως λέει και η συντακτική ομάδα του περιοδικού: We have the right platform for party!

Τέλος, το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα βρίσκεται στο συναυλιακό χώρο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θα υπάρξουν και free δώρα για μερικούς τυχερούς. Όπως λέει και η συντακτική ομάδα του περιοδικού: We have the right platform for party!

LIVE INFO:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΕΡΟΣ: GAGARIN 205
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ: ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΑΝΑΦΛΕΞΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, DJ EVERLAST, DJ STRIDER
ΕΙΔΟΣ: HIP-HOP
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΑΡΞΗ: 21:00

BE THERE!PLATFORM INFO:

Το Platform, το νέο free press από την ομάδα Avopolis και Οξύ (βλ. Sonik, Index) είναι το πρώτο και μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα που αντανακλά τη street κουλτούρα, μια κουλτούρα που περιβάλλεται από το skateboarding, street fashion, snowboarding, bmx, street basketball, τέχνες και graffiti, και την συνεχόμενη μίξη των μουσικών στυλ.

Κατεβάστε ένα δείγμα (τεύχος-πιλότος) του PLATFORM σε PDF από εδώ!

Το Platform σε 7 points:

1. Φρέσκο και δυνατό περιεχόμενο, αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι αναγνώστες σε ελληνικά έντυπα και δεν βρίσκουν. Πηγαίνει μαζί με τις παγκόσμιες εξελίξεις. Θέματα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

2. Ό,τι νέο καθρεφτίζει την ‘κουλτούρα και ζωή του δρόμου’ [νέες τάσεις στη street μόδα και στο skateboarding, νέα συγκροτήματα (hip hop, rock, punk), παρουσίαση νέων gadgets και video games με ξεχωριστό τρόπο], το βρίσκετε εδώ πρώτοι.

3. Οι συντάκτες ζουν και αναπνέουν τις κουλτούρες του δρόμου, είτε σαν skaters, είτε μουσικοί και graffiti artists, είτε δουλεύοντας σε εταιρίες fashion.

4. O πληρέστερος και πιο φρέσκος οδηγός market (streetwear, fashion, sneakers, σανίδες και ρόδες, accessories)

5. Πρωτοποριακό design.

6. Σελίδες και φωτογραφίσεις μόδας που θα συζητηθούν. Οι ίδιοι οι συντελεστές και αναγνώστες του τεύχους στο ρόλο μοντέλων και stylists.

7. Διανέμεται δωρεάν σε 30.000 αντίτυπα (για το πρώτο τεύχος, με +10.000 για κάθε επόμενο τεύχος) και 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ και κάθε τεύχος θα μπορείτε να το διαβάζετε δωρεάν επίσης και από το internet!

To πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *