Αθλητικά

Ράλι Ακρόπολις 2012 (όλα τα τελευταία videos)

Δείτε όλα τα τελευταία συναρπαστικά videos από το φετινό Ράλι Ακρόπολις που είναι σε εξέλιξη.

Γαλλική υπόθεση και δη της Citroen φαίνεται πως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το φετινό Ράλι Ακρόπολις. Sebastien Loeb και Ogier δίνουν μάχη με τα δέκατα του δευτερολέπτου για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη.

Στην 14η Ειδική Διαδρομή, Αγιοι Θεόδωροι 1, ο Ogier ήταν τρίτος περνώντας πρώτος στην γενική με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου από το συμπατριώτη του Loeb. Στην επόμενη, όμως ειδική, Νέα Πίσια, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ταχύτερος, κάτι που παραδέχθηκε και ο νεαρός Γάλλος. Ετσι, ο Loeb, αν και τερμάτισε τέταρτος στα Νέα Πίσια, πήρε… κεφάλι ξανά στην κορυφή της κατάταξης με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Και οι δύο οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Citroen, που ενδεχομένως να κάνει το «1-2» στον φετινό Εθνικό αγώνα, θα δώσουν σκληρή μάχη μέχρι το τέλος, όπως άλλωστε δήλωσαν. Ολα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι αμείωτο, προς τέρψη των θεατών, βέβαια, οι οποίοι έχουν, μέχρι δώσει βροντερό παρόν στις ειδικές, εμψυχώνοντας του αγωνιζόμενους.

Η ομάδα της Ford Abu Dhabi προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών. Latvala και Hirvonen ήταν στις δύο πρώτες θέσεις σε Αγίους Θεοδώρους και Νέα Πίσια, αντίστοιχα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *