Επικαιρότητα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος


Ένας νεκρός
υλικές καταστροφές και σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, από το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένει η Χίος, όπου ένας ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο, που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Ολύμποι στα νότια του νησιού.

Πάνω από 300 κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχτηκε η Πυροσβεστική, ενώ τα σχολεία στο νησί θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Στην Ικαρία κατολισθήσεις έχουν κόψει το νησί στα δύο, ενώ ένα πυροσβέστης τραυματίστηκε, όταν το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαινε κρεμάστηκε σε γκρεμό, μετά την υποχώρηση του οδοστρώματος. Ελαφρά τραυματισμένη και η γυναίκα την οποία οι πυροσβέστες είχαν απεγκλωβίσει λίγο νωρίτερα.

Στο Κιλκίς και στο νομό Έβρου βρέχει καταρρακτωδώς αυτήν την ώρα και χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών έχουν θαφτεί στη λάσπη.

Στη Μυτιλήνη, την Ικαρία, τη Λακωνία και την Αττική η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

Σήμερα τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αύριο.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΕΝΗ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4LC_iNP8iHw[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *