eventsΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Stranger Things 2 πάρτι στο TRES

Stranger Things 2 πάρτι στο TRES

To Superstrange επιστρέφει στον παράλληλο κόσμο του 1984 και το χειμερινό Snow Ball του γυμνασίου Hawkins, για ένα πάρτι φαντασίας μέχρι το πρωί.

Η συνέχεια του περσινού Stranger Things πάρτι έρχεται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο TRES. Στην έκτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα. Φόρα την πανοπλία σου, όπλισε τη σφεντόνα· η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα.

Ενδεικτικά θέματα:

Ταινίες της χρονιάς 1984 (Ghostbusters, Gremlins, Nightmare On Elm Street, Terminator, Karate Kid κ.α.) ή ταινίες που επηρέασαν τη σειρά, ηλεκτρονικά παιχνίδια (κονσόλες και arcade) ή παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, με άμεσες ή έμμεσες αναφορές στην εκδήλωση.

Για το φετινό πάρτι, δημιουργείται ένα ειδικό arcade room με καμπίνες παιχνιδιών της δεκαετίας ’80, καθώς και χώρος δωρεάν φωτογράφισης σε ρετρό backdrop.
Το TRES θα διακοσμηθεί παρόμοια με το γυμναστήριο του Snow Ball επεισοδίου (9, δεύτερος κύκλος της σειράς).

Θέματα θα μπορούσαν ακόμα να προκύψουν σχετικά με: τους αμερικάνικους σχολικούς χορούς, τη μουσική της εποχής, την ταινία “The Last Starfighter” (1984) μέρη της οποίας θα προβληθούν στο πάρτι, καθώς και της επερχόμενης “Ready Player One” για την οποία θα πραγματοποιήσουμε αφιέρωμα σε συνεργάσια με την Tanweer και τις Εκδόσεις Πατάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης του πάρτι κληρώνει και φέτος δώρα αξίας άνω των 1000 ευρώ.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
ΤRES
Ζωοδόχου Πηγής 3, Μετρό Πανεπιστήμιο
https://www.facebook.com/events/1987179338204337

Είσοδος €6 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *