Επικαιρότητα

Χρυσαυγίτης βουλευτής χαστούκισε την Λ.Κανέλλη και πέταξε νερό στη Ρ.Δούρου (video)

Μετά από αντιπαράθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, χαστούκισε εν ώρα τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

«Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι», δήλωσε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή μετά το περιστατικό.

«Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τουw ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους», πρόσθεσε.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι», ανέφερε.

«Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε: «Πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπούν στη βουλή οι μπράβοι ναζιστές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *