Επικαιρότητα

Χωρίς συγκοινωνίες την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για όλο το 24ωρό αύριο Τετάρτη μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν απεργία, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την ανασυγκρότηση των συγκοινωνιών, που αναμένεται να ανακοινώσει η Κυβέρνηση.

Δε θα πραγματοποιηθεί επίσης κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού και του ΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τις προωθούμενες μετατάξεις και την περικοπή δρομολογίων.

Μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης, χαρακτήρισε τις αστικές συγκοινωνίες δημόσιο αγαθό, που χρειάζεται επαναπροσδιορισμό ως προς τη σχέση κόστους και κοινωνικού οφέλους που προσφέρει.

Κινητοποιήσεις θα υπάρξουν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώ τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00 έχει κηρύξει για αύριο η ΟΤΟΕ, ζητώντας να σταματήσουν οι επιθέσεις στις συλλογικές συμβάσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *