Αθλητικά

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής, επεισόδια στη Θεσσαλονίκη (videos)

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή (4/5) της συνεδρίαση έκανε δεκτή την έφεση του Πανιωνίου και απέρριψε εκείνη του Ηρακλή, με συνέπεια ο Γηραιός να υποβιβάζεται στην Football League.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά την πορεία των οπαδών του Ηρακλή, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της ΕΠΟ να υποβιβάσει την ομάδα στη Β’ Εθνική.

Δυνάμεις των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με μερίδα στη οδό Τσιμισκή στο ύψος της πλατείας ΧΑΝΘ, όταν οι πρώτοι άρχισαν να ρίχνουν μολότοφ και πυρσούς και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε κάδους. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και στη συνέχεια τους διέλυσαν κάνοντας χρήση χημικών.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’iraklis poreia’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Σημαντικές ζημιές έχουν προκληθεί κατά τη διάρκεια της πορείας, καθώς έχουν σημειωθεί φθορές σε δύο Ι.Χ, ενώ οι διαδηλωτές έχουν σπάσει βιτρίνες καταστημάτων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Παύλου Μελά και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους επί της οδού Τσιμισκή.

Η πορεία των οπαδών συνεχίζεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της πόλης, το οποίο παραμένει εδώ και ώρα κλειστό, με τους άνδρες της τροχαίας να εκτρέπουν την κίνηση των οχημάτων προς την περιφερειακή οδό.

Αργότερα, συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν οι φίλοι του Ηρακλή στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, που βρίσκεται εκτός πόλης, ενημερώθηκε για το συμβάν και δεσμεύτηκε να παρευρεθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου των φορέων της πόλης, στο δημαρχείο, με αίτημα την παραμονή του ιστορικού συλλόγου στην Α’ Εθνική-κάτι που κέρδισε στο γήπεδο!

Την ίδια ώρα, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις 11 ατόμων στην Αθήνα – ανάμεσά τους και μια γυναίκα – οι οποίοι πέταξαν αυγά και γιαούρτια στα γραφεία της ΕΠΟ…[http://voria.gr]

Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Σούπερ Λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League στη Σούπερ Λίγκα, όπως αναφέρει ο κανονισμός…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=94168#ixzz1LSd3gj3N

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *