Κόσμος

Αυστρία: Ζητά επιείκεια τώρα ο πατέρας “τέρας”

Ο Αυστριακός Γιόζεφ Φρίτσλ, που επί 24 χρόνια κρατούσε στο υπόγειο του σπιτιού του φυλακισμένη την κόρη του, Ελίζαμπεθ, την οποία βίαζε συνεχώς με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της επτά παιδιά, επιθυμούσε να δημιουργήσει μαζί της μια οικογένεια αντίστοιχη με αυτήν που έχει με την νυν συζυγό του.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνητών της βρώμικης αυτής υπόθεσης, Φραντς Πόλζερ, “στόχος του ήταν να ξαναδημιουργήσει την παλιά του οικογένεια, την επίσημη οικογένειά του με μια από τις κόρες του στο ρόλο της συζύγου και μητέρας”. ”

Το περίεργο είναι ότι η Ελίζαμπεθ έκανε δίδυμα με τον πατέρα της στην τέταρτη γέννα της όπως ακριβώς είχε συμβεί και παλαιότερα με την μητέρα της που και εκείνη έκανε δίδυμα στην τέταρτη γέννα της”, πρόσθεσε ο κ. Πόλζερ, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο αυτό είναι πολύ περίεργο.

Λέγεται ότι όταν το ένα από τα δίδυμα της Ελίζαμπεθ πέθανε ο Φριτσλ το αποτέφρωσε στη σόμπα του σπιτιού. Σημειώνεται ότι ο Φριτσλ υιοθέτησε τρία από τα παιδιά της Ελίζαμπεθ. Τα άλλα τρία ζούσαν μαζί της στο υπόγειο -φυλακή.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *