Επικαιρότητα

Βρέθηκε δολοφονημένος ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος

Δολοφονημένος βρέθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός πρωταγωνιστής είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Τον ηθοποιό βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος το πρωί της Τετάρτης η οικιακή βοηθός, η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Το σπίτι του γνωστού ηθοποιού βρέθηκε άνω κάτω αλλά δεν προκύπτει ότι το έγκλημα του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι ληστεία.

Όπως είπε ο Π. Σόμπολος , το έγκλημα ήταν πάθους και αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να ήταν με κάποιο πρόσωπο μαζί και αυτός προσπάθησε μετά την δολοφονία να του πάρει και ότι πολύτιμο θα έβρισκε στο σπίτι.
Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί αλλά οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν στο στενό του περιβάλλον.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα!Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πριν προλάβει να χαρεί την ανέμελη νιότη του καταπιάνεται με την Πειτραματική σκηνή τησ Τέχνης στη Θεσσαλονίκη,της οποίας υπήρξε υδρυτικό μέλος μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου, τη Καρρυοφιλιά Καραμπέτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η περιπέτειά του με την υποκριτική.Μόνος απέναντι στο κοινό. Ή και ανάποδα…!Στην Πειραματική θα προταγωνιστήσει: στο “Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Σαίξπηρ(Λύσανδρος), στη “Πόλη” της Λούλας Αναγνωστάκη (Μίμης φωτογράφος), στο “Περιμένοντας τον Γκοντό”(Βλαντιμιέ), στους “Αχαρνείς” του Αριστοφάνη(Δικαιόπολις), στο “Θείο Βάνια” του Τσέχωφ(Άστρωφ) και τέλος στον “Εραστή” του Πίντερ.

Από τα πρώτα του βήματα γίνεται φανερό ότι είχε αδυναμία και μια… μικρή προτίμηση στους κλασικούς,που με τη “μετάφραση” του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα γίνει πλέον μονομαχία: “Γλάρος” του Τσέχωφ(Τρέπλιεφ), “Ιφιγένεια Εν Ταύροις”(Ορέστης),¨Νύχτα της Ιγκουάνα”(Σάνον), “Μήδεια(Ιάσων) και τέλος στα “Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα”(γιος).

Στη συνέχεια θα κατέβει Αθήνα στο θέατρο “Αθηνών” θα μεταμορφωθεί σε Ρόμπερτ στο “Πέρα απο τον ορίζοντα” του Ευγένιου Ο Νιλ.Η ιδιωτική τηλεόραση στα πρώτα της ξεκινήματα δεν θα αργήσει και πολύ για να τον ανακαλύψει και θα του δώσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετά αυτοτελή επεισόδια των σήριαλ “Εσύ αποφασίζεις”(Mega),”Ανατομία ενός εγκλήματος”(ANT1),”Έρωτας και πάθος”(ANT1).

Επειδή τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά το Mega για να τον τιμήσει τον στέλνει στη…Κένυα για να ζωντανέψει μια εκρηκτική ερωτική ιστορία στο “Άφρικα”.Έχει πλέον πάρει το χρίσμα του “επικίνδυνου αρσενικού”.Από εκεί και πέρα τον βλέπουμε στο “Μοιραίο Πάθος”(ΑΝΤ1)και στην “Παλίρροια”(Mega) να βασανίζει ότι φοράει φουστάνι.Όλες του τις προηγούμενες (τηλεοπτικές) αμαρτίες θα τις πληρώσει μια και καλή στους “Δύο Ξένους”.Αργότερα ξαποσταίνει λίγο στο “Ποτέ δεν είναι αργά”(ΑΝΤΙ).’

Αυτή την τηλεοπτική περίοδο συμπρωταγωνιστούσε με την Ναταλία Δραγούμη στο πετυχημένο αστυνομικό θρίλερ “Η εξαφάνισ用 του ALPHA. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν 56 ετών.

28 σκέψεις σχετικά με το “Βρέθηκε δολοφονημένος ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος

  • Η Δραγουμη τομαθε με τον σκληρότερο τρόπο. Στα γυρίσματα του έργου πάνω σε μια σκηνή που οδηγούσε κιόλας είχε ανοιχτό κατα τύχη το ράδιο τόμαθε και κοκάλωσε. Περίμενε ο σκηνοθέτης να φτάσει στην απόσταση που της είπε και λέει και αυτός τι κάνει τόση ώρα και δεν έρχεται με το αυτοκίνητο εκεί που της είπα; είχε ακουσει για τον θάνατό του ειχε πει

    Σχολιάστε
  • Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΙ ΕΝΙΩΘΕ ΜΟΝΑΞΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!

    Σχολιάστε
  • ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕΙ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ Σ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΕ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΒΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΜΙΑΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΤΟΥΣΑΝ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.
    Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΖΩ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.

    Σχολιάστε
  • ΑΝ ΜΠΟΡΟΣΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΨΙΧΙΜΟΥ ΓΙΑΝΑΡΘΙΠΙΣΟ ΟΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΙ ΤΙΣΤΙΓΜΙ ΚΛΑΙ Ο ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟ ΚΑΙΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑΞΕΡΟ ΟΤΙ ΣΙΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΑΙ ΝΙΑ ΧΟΡΙΣΑΥΤΟΝ

    Σχολιάστε
  • Αλλοδαπός, που έχει δηλώσει Γεωργιανός, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δολοφόνος του Ν. Σεργιανόπουλου.

    Τί έχει η Αστυνομία και είναι σίγουρη. Το αποτύπωμά του.

    Ο ίδιος μέχρι αυτήν τη στιγμή αρνείται ότι είναι δολοφόνος. Δεν ομολογεί…

    Ο 30χρονος Γεωργιανός, μέχρι αυτήν την ώρα, αρνείται στην ανάκριση ότι είναι ο δολοφόνος.

    Τον συνέλαβαν απόψε, σε στοχευμένο μπλόκο στην περιοχή προς το τέρμα της οδού Πατησίων. Η Αστυνομία είχε από πριν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα (άρα ήξερε, ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος), γιατί ο Γεωργιανός είχε ζητήσει στο παρελθόν πολιτικό άσυλο.

    Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της αυτήν τη στιγμή το ισχυρό αποδεικτικό υλικό του αποτυπώματος. Του έκανε επίσης test DNA, τα αποτελέσματα του οποίου θα τα έχει σε 2 μέρες.

    Μέσα στο σπίτι του Σεργιανόπουλου, ο δολοφόνος είχε αφήσει…

    πολλά αποτυπώματα. Στο μαχαίρι του φόνου. Στα μπουκάλια μπύρας και στα κουτιά κοκα – κόλας. Στην πόρτα του διαμερίσματος και στην κουζίνα…

    Αυτήν τη στιγμή το ζητούμενο για τους αστυνομικούς, είναι η ομολογία…

    Σχολιάστε
  • ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΥΠΗΡΞΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΣΆΓΑΠΩ.

    Σχολιάστε
  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Π……Σ!!!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ

    Σχολιάστε
  • αντιο κυριε μαρκορα. στενοχωρηθηκα παρπ πολυ γιατι δν του αξιζε. κ να παψουν να λενε μαλακιες για την προσωπικη του ζωη γιατι δν ειχε δωσει κανενα δικαιωμα για να τν σχολιαζουν ετσι. ησουν κ θα εισαι ο αγαπημενοσ μ ηθοποιος. καλο ταξιδι

    Σχολιάστε
  • ακομα δεν μπορώ να πιστεψω οτι εφυγε από κοντα μας….πονος,οργή και ενα μεγάλο γιατι????γιατι επρεπε να φυγει τοσο νωρισ και μ’αυτον τον απανθρωπο τροπο? αντιο κυριε Μαρκορα…….αντιο κυριε Παυλατε….. αντιο στα πιο θλιμενα και εκφραστικα ματια……αντιο Νίκο Σεργιανόπουλε…….καλό σου ταξίδι…..

    Σχολιάστε
  • Ένας στυγνός θάνατος σε έναν τόσο γλύκό άνθρωπο… Ας σταματήσουν τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιούν τις αδυναμίες της προσωπικής του ζωή.
    Θα σε θυμόμαστε πάντα.

    Σχολιάστε
  • Ο ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΔΙΑ ΜΑΣ. ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Ο ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΣ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ..
    ΣΟΦΙΑ

    Σχολιάστε
  • kyrie niko sergianopoyle fygate grhgora kai vasanystika apo tin zoh…tha mas leipsete para poly tha mas leipsete apo thn thleorash….elpizo ekei poy tha eiste tora na exete akomh kalyterh zoh…den sas exo dei pote apo konta alla apo thn thleorash fainosastan talantoyxos kai poly omorfos…oti kai na po tha einai ligo…kalh anpaysh..tha mas leipsete….

    Σχολιάστε
  • Ήσουν και θα είσαι Ανδρας με το Α κεφαλαίο! Πήρες μαζί σου φεύγοντας τις μοναχικές καρδιές. Καλό ταξείδι, θα σε θυμόμαστε!

    Σχολιάστε
  • den borw na to pistepsw. den yparxoun logia. mono dakrya. mia apolyth siwph. den perimena oti 8a stenaxwre8w toso gia kapoion pou den ton hksera para mono apo thn thleorash…. k omws ton agaphsa san h8opoio k pisteyw sta kala logia pou ton xaraxthrizoun. ola ta alla (ta proswpika) tou me afhnoun adiaforh. htan k einai twra pia enas aggelos. kalo taksidi niko mas. na xamogelas kai ayth thn fora oxi me matia melagxwlika. 8a eimaste panta dipla sou. den eisai monos pia. pote den hsoun. alla twra ekei pshla pou eisai sigoura 8a vlepeis poso sagapame oloi mas k poso 8a mas leipseis. makari na paizoun synexeia se epanalhpseis ta erga mesa apo ta opoia se 8aymasame k se agaphsame. 8a se 8ymomaste. s’agapame

    Σχολιάστε
  • κυριε μαρκορα θα μας λειψετε πολυ ετσι αδικα και γρηγορα που φυγατε καλο ταχιδι μεσα απο την καρδια μου!!!θα σε θυμομαστε…..

    Σχολιάστε
  • ta logia pou borume na pume gia auton tn an8rwpo einai tosa polla pou 8a mas xreiazontai meres kai wres gia na grafume..einai toso adiko pou enas tetoios an8rwpos efuge toso 3afnika kai se toso mikrh hlikia.olh h ellada exei stenaxwre8ei pra polu.egw exw stenaxwre8ei toso poli san na htan enas dikos mou an8rwpos enw stn prgmatikothta tn ksrw mno mesa apo ta sirial tou..KALO TAXIDI..kai sgra ekei pou 8a pas tra 8a 3ekourasteis afou olh h sou h zwh htan gemath me pono,mona3ia,8liyh kai to xeirotero teloc pou 8a boruses na exeis.. kai na ksreis pws 8a se AGAPAME GIA PADA. na prosexeis ekei yhla kai emeis dn 8a se 3exasume POTE..

    Σχολιάστε
  • kalo ta3idi agapimene m.. tr pu piges st urano ke egines enas aggelos ..euxi mu eine na gineis o filakas aggelos mu.. tr pu piges 4ila st urano tha vreis ke ena filo mu pu efige apo tin zoi tn dekevrio..xeretismata!!
    an ke den se gnorisa pote apo konta se agapisa poli.. megalosa mazi su!! evlepa ta erga su apo pedi ke eisun to protipo antra g mena.. auta ta matia su ta evlepa ke eliona…eixes mesa su enan antrismo sta erga su ke sto prosopaki su pu opote t evlepa xerotan i 4ixula m..
    makari na eise kala ekei pano..
    makari na eine elafri t xoma pu tha se skepasei ke aionia su i mnimi agp m..
    xxxxxxx =[

    Σχολιάστε
  • ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΥΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΒΥΞΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ!!!!

    Σχολιάστε
  • ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ… ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΣ Κ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΝΟ, ΘΛΙΨΗ, ΜΟΝΑΞΙΑ… Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ..

    Σχολιάστε
  • ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ,ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!
    ΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΚΟ……..

    Σχολιάστε
  • EINAI KRIMA KAI ADIKO POY EFYGE ETSI.
    ENAS TOSO KALOS HTHOPOIOS KAI ANTHROPOS.
    GIATI TELIKA OI KALOI NA FEGOYN PRWTOI DEN TO EXW KATALABEI POTE MOY AYTO…
    KALO TAKSIDI NIKO MAS…

    GIWRGOS – KIATO

    Σχολιάστε
  • ειμαι πολυ στενοχωρημενη για την δολοφονια αυτου του τοσου καλου υθοποιου!!! εβλεπα με πολλη αγωνια το εργο “εξαφανιση” και τον συμπαθησα πραγματικα!!!ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψεις οτι καποιοι ανθρωποι χανονται ετσι βιαστικα και τοσο αδικα…λυπαμαι πραγματικα …

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *