Επικαιρότητα

Γιορτή της μητέρας σήμερα…

motherΓιορτή της μητέρας σήμερα και όλοι εκδηλώνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Ο Δήμος Αθηναίων και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών διοργάνωσαν εκδηλώσεις, όπου τα παιδιά διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα με τις μητέρες τους. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την αξία της μητέρας στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Αναφερόμενος εμμέσως στο κλίμα των ημερών δήλωσε ότι τα παιδιά μας γεμίζουν αισιοδοξία κόντρα στην μιζέρια που προσπαθούν κάποιοι να περάσουν . Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι η πολιτεία στηρίζει τους Δήμους όσον αφορά στη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών και εξέφρασε πίστη ότι θα εξακολουθήσει να το κάνει.

“Η Αθήνα γιορτάζει για σένα μανούλα”

Μια μεγάλη γιορτή με εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά και μαμάδες έστησαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε έκθεση με 2.500 ευχές παιδιών για τη γιορτή της μητέρας ενώ εκτέθηκαν τρισδιάστατες κατασκευές που απεικόνιζαν τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αθηναίων , τις οποίες δημιούργησαν οι παιδαγωγοί με τη βοήθεια των παιδιών.

Ένα μεγάλο πανηγύρι με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες διοργάνωσε στο Ζάππειο και η Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων.

Μεγάλοι Έλληνες ζωγράφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και ζωγράφισαν, μαζί με μικρούς και μεγάλους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες.

Τα παιδιά γνώρισαν την ιστορία του Ζαππείου, έκαναν βόλτα με το τρενάκι του Δήμου Αθηναίων και διασκέδασαν με παιχνίδια και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *