ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γυναικεία αρώματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στην κοπέλα ή τη σύζυγο σας αλλά δεν ξέρετε τι να είναι αυτό – να είστε σίγουροι πως δε θα κάνετε ποτέ λάθος αν επιλέξετε το αγαπημένο της άρωμα ή το άρωμα που τόσο καιρό ήθελε να δοκιμάσει αλλά δεν έχει τολμήσει να αγοράσει μόνη της. Χαροποιήστε τη χαρίζοντας της χαμόγελο και έκπληξη επιλέγοντας ένα αρωματικό δώρο από την τεράστια συλλογή με επώνυμα αρώματα του Parfimo. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε δημοφιλής μάρκες όπως Guess, Calvin Klein, MAC, Roberto Cavalli, Chloé, Marc Jacobs, Nino Cerruti, Dolce & Gabanna και πολλές άλλες. Συνοδέψτε το αρωματικό αυτό δώρο με μια ευχητήρια κάρτα με την υπογραφή «ο Βαλεντίνος σου» και κάντε τη να αισθανθεί σαν μια πριγκίπισσα, πολυαγαπημένη και ξεχωριστή. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα για δώρο είναι το: Roberto Cavalli Just Cavalli For Her, GUESS Guess 1981 Los Angeles, HUGO BOSS BOSS Alive, Calvin Klein Women και Christian Dior Miss Dior Originale. Αν και μια τρυφερή κίνηση, μια ρομαντική έκπληξη ή μια γλυκιά χειρονομία θα ήταν υπέρ αρκετά για να κάνουν το άλλο σας μισό να νιώσει υπέροχα τη μέρα αυτή, σε ποιον δε θα άρεσε ένα μικρό αρωματικό δωράκι για να ολοκληρώσετε την εκπληκτική αυτή στιγμή του ρομαντικού σας δείπνου και να δείξετε τον απέραντο έρωτα και αγάπη σας προς αυτήν.

Ανδρικά αρώματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μερικές φορές μια σοκολάτα δεν είναι αρκετή, θέλουμε να μοιραστούμε πολλά παραπάνω με την αγάπη μας. Για αυτό σας προτείνουμε τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορείτε να κάνετε στο αγόρι σας, είτε μόλις μπήκατε σε μια σχέση, είτε είστε δεσμευμένη πολλά χρόνια. Επιλέξτε ένα αρωματικό δώρο από δημοφιλής μάρκες αυτοκινήτων μέχρι σπορ αναζωογονητικά αρώματα που θα κάνουν κάθε άνδρα να αισθανθεί πιο κομψός, στιλάτος και θα του αυξήσουν την αυτοπεποίθηση. Κάντε δώρο στον αρραβωνιαστικό σας το άρωμα που φορούσε στο πρώτο σας ραντεβού για να του θυμίσετε τον καιρό που πρωτογνωριστήκατε και να αποθηκεύσετε την αγάπη σας σε ένα άρωμα, το οποίο αν και δε μιλάει μπορεί να πει πολλά. Χαρίστε του το άρωμα, το οποίο τόσο καιρό σας λέει πως θέλει να έχει, διότι είναι κάτι πιο ξεχωριστό και θα ήθελε να το δοκιμάσει, για να του δείξετε πόσο τον νοιάζεστε και πως δίνετε σημασία στις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του. Με ένα αρωματικό δώρο στο οποίο βάλατε θέληση, χρόνο και πολύ αγάπη θα κάνετε την ημέρα του συντρόφου σας ακόμη πιο ξεχωριστή  –  όχι μόνο διότι θα την περάσει μαζί σας αλλά και επειδή, θα του δείξετε πόσο πολύ τον αγαπάτε.

Σετ δώρων  για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εάν μόλις μπήκατε σε μια σχέση τότε πιθανότατα να μη γνωρίζετε καλά τις προτιμήσεις του αγοριού ή της κοπέλας σας, γεγονός που κάνει την επιλογή δώρου λίγο πιο χρονοβόρα και δύσκολη. Για αυτό σας προτείνουμε να ποντάρετε σε ένα σετ δώρου στο οποίο περιλαμβάνονται διάφορα αρώματα σε μικρές ή κανονικές συσκευασίες σε συνδυασμό με καλλυντικά προσώπου, σώματος ή μαλλιών. Ένα δώρο που θα κάνει την επιλογή σας πολύ πιο εύκολη. Τα σετ δώρου συνήθως περιέχουν αφρόλουτρα, τζελ ή κρέμες προσώπου ημέρας και νύχτας, κρέμες χεριών, EDT ή EDP, bath bombs, makeup, μάσκαρες μέχρι και τσαντάκια καλλυντικών για την αγαπημένη σας. Μην ξεχνάτε όμως να εκφράζετε και να δείχνετε την αγάπη για το άλλο σας μισό καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όχι μόνο σε ειδικές μέρες και γιορτές. Μετά από έναν μακρύ χειμώνα, η άνοιξη έρχεται με νέες ελπίδες, προσδοκίες και όνειρα. Να είστε πάντα θετικοί και να έχετε υπέροχες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *