ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

4 key items που δεν πρέπει να λείπουν από την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

4 key items που δεν πρέπει να λείπουν από την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

Η νέα χρονιά είναι ήδη εδώ και εσύ στα πλαίσια του ξακουστού « new year, new me» σκέφτεσαι να ξεκινήσεις την αλλαγή σου από την ανανέωση της ντουλάπας σου; Πριν βιαστείς να τρέξεις στα μαγαζιά ή να βομβαρδίσεις τα e-shops με παραγγελίες, βρες παρακάτω τα winter wardrobe essentials που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου και φυσικά θα πρέπει να αποτελέσουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές των αγορών σου. 

Καμηλό παλτό 

Τα παλτό είναι απολύτως αναγκαία για την γυναικεία γκαρνταρόμπα, ωστόσο το καμηλό παλτό δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο. Συνιστά την επιτομή της κομψότητας και μπορεί να φορεθεί, ανάλογα με το στυλ και το ύφος του, κάθε ώρα της ημέρας. Συνδύασέ το με τζιν παντελόνια και πουκάμισα για chic πρωινά looks, με βραδινά φορέματα για classy night out εμφανίσεις, ακόμη και με γυναικείες φόρμες για να δώσεις φινέτσα στα casual, all day looks σου. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου και αν επιλέξεις να το φορέσεις! 

Πλεκτό φόρεμα 

Τα πλεκτά αποτελούν ένα ακόμη must have κάθε χειμερινής συλλογής ρούχων, η καλύτερη εκδοχή τους όμως δεν παύει να είναι ως φορέματα. Επίλεξε ένα πλεκτό φόρεμα που να αγκαλιάζει το σώμα σου και νιώσε την απόλυτη αυτοπεποίθηση χωρίς να στερείσαι λεπτό την άνεσή σου. Θα σου προτείναμε να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές σε μαύρα, μπεζ ή γκρι φορέματα και να επιλέξεις ένα πλεκτό σε έντονη απόχρωση. Συνδύασέ το με μονόχρωμα αξεσουάρ και απογείωσε το look σου.

Μαύρο Ζιβάγκο

Πίστεψέ μας το μαύρο ζιβάγκο είναι τόσο απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σου, όσο τα γυναικεία εσώρουχα και αν δεν διαθέτεις τουλάχιστον ένα, πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε σύνολό σου, ενώ σου επιτρέπει να παίξεις με τους συνδυασμούς και το layering απογειώνοντας τα looks σου. Προτίμησε ένα μαλακό, βαμβακερό ζιβάγκο με χαλαρό λαιμό, ώστε να μην σε ενοχλεί και θα δεις ότι δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς!

Δερμάτινη Φούστα 

Το leather ανήκει επάξια στην λίστα με τα fashion trends κάθε χειμώνα και σίγουρα ο φετινός δεν αποτελεί την εξαίρεση. Μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι υπερβολή να φορέσεις μια δερμάτινη φούστα στην πρωινή βόλτα σου για ψώνια καθώς έχεις συνηθίσει να την βλέπεις να πρωταγωνιστεί σε glamourous looks, ωστόσο κάνεις λάθος. Τόλμησε να συνδυάσεις την αγαπημένη σου leather φούστα με ένα πλεκτό πουλόβερ που να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση, φόρεσε το αγαπημένο σου παλτό και sneakers. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο in fashion και είμαστε βέβαιοι πως θα το λατρέψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *