Αθλητικά

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 1-0 και ελπίζει

“Ζωντανή” στο παιχνίδι της κατάκτησης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η ΑΕΚ, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ νίκησε 1-0 τον Άρη. Το γκολ πέτυχε ο Λυμπερόπουλος στο 54΄ με κεφαλιά. Η ΑΕΚ είχε δοκάρια (28΄ Ράμος, 69΄ Μπλάνκο), ενώ δοκάρι είχε και ο Άρης στο 44΄ μετά από σουτ του Κάλβο.

Ανοιχτό ποδόσφαιρο παίχτηκε στα πρώτα 45 λεπτά με τον Άρη να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε σαφώς επηρεασμένη από τη βαριά ήττα με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, στο 28΄, με τον Ράμος να “σημαδεύει” το δοκάρι του Κέλεμεν. Οι Θεσσαλονικείς “ισοφάρισαν” τα δοκάρια στο 44΄ με τον Κάλβο να βγάζει τη σέντρα και τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μάχο.

Βλέποντας ο Νίκος Κωστένογλου την ομάδα να μην “περπατάει” στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως επιθετικά, προχώρησε σε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ μέρους. Οι Λυμπερόπουλος, Εντίνιο πήραν τις θέσεις των Μπούρμπου, Καλόν και η ομάδα της ΑΕΚ πίεσε περισσότερο. Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Ένωση. Στο 54΄ μετά από σέντρα του Μπλάνκο ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κέλεμεν (1-0). Στο 63΄ το σουτ του Νεμπεγλέρα μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής: Γ. Κασναφέρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Παπασταθόπουλος, Καφές – Μάρκο Αουρέλιο, Ιβιτς

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ν. Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Αλβες, Γεωργέας (60΄ Λαγός), Καφές, Ενσαλίβα, Ράμος, Ριβάλντο, Μπλάνκο, Καλόν (46΄ Εντίνιο)

ΑΡΗΣ (Ντ. Μπάγεβιτς): Κέλεμεν, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Κάλβο (55΄ Γκαρσία), Παπαδόπουλος, Κόκε, Βανγκέλι (74΄ Τιάγκο Ζεντίλ), Σανσόν, Ιβιτς (82΄ Χαβίτο), Μάρκο Αουρέλιο, Γιάχιτς

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *