Επικαιρότητα

Η Ελλάδα στον πάγο-κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟΈνα από τα σφοδρότερα κύματα κακοκαιρίας πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και δημιουργεί πολλά προβλήματα λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων, του ολικού παγετού, του τσουχτερού κρύου και των θυελλωδών ανέμων στα πελάγη. Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων, έχουν αποκλειστεί χωριά στη βόρεια Εύβοια στη Φωκίδα και σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα. Το Εθνικό Οδικό Δίκτυο είναι ανοικτό, ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, όπως και στην Αττική Οδό. Στην Αττική, ανοικτοί είναι οι κεντρικοί δρόμοι ωστόσο προβλήματα παρουσιάζονται σε περιφερειακούς δρόμους. Χωρίς προβλήματα οι αστικές συγκοινωνίες, εκτός μερικών δρομολογίων των μπλε λεωφορείων και των τρόλεϊ. Στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, δεμένα παραμένουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια, καθώς υπάρχει γενικό απαγορευτικό απόπλου. Κανονικά οι πτήσεις από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τα δρομολόγια του ΟΣΕ. Σε αναβολή οδηγήθηκαν αρκετές αθλητικές συναντήσεις σε όλα τα σπορ.

Επί ποδός συνεχίζει να βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός. Είναι ενδεικτικό ότι 150 συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που κατά διαστήματα παρουσιάζονται σε αρκετές περιοχές, με σημαντικότερες στον υποσταθμό του Λαυρίου, σε χωριά της Καρύστου, της Άρτας και της Καρδίτσας.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα βρεθούν σε κατάσταση ανάγκης μπορούν να καλούν στο 112, μέσω του οποίου υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστεί η θέση τους.
Ανοιχτά όλο το 24ωρο παραμένουν το κέντρο σίτισης του ιδρύματος αστέγων του δήμου Αθηναίων στην Πειραιώς και ο ξενώνας αστέγων του Ερυθρού Σταυρού στην Πλατεία Κουμουνδούρου.
Στον Δήμο Πειραιά λειτουργεί όλο το 24ωρο για τους δημότες η τηλεφωνική γραμμή 1561 και για τους πολίτες των Δήμων που ανήκουν στη Νομαρχία Πειραιά το τηλέφωνο 210 41.74.996.

Ανοιχτή η Εθνική Οδός

Συνθήκες ολικού παγετού, χιόνια, πολικές θερμοκρασίες και θυελλώδεις άνεμοι. Το κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χωρά απ άκρη σε άκρη.

Στην εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, οι πολύωρες και εξαντλητικές προσπάθειες των ανδρών της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Μαρτίνο αλλά και στα Τέμπη, απέδωσαν καρπούς καθώς παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η κεντρική οδική αρτηρία που ενώνει βόρεια και νότια Ελλάδα παρέμεινε ανοικτή.

Στην περιοχή του Μαρτίνου που ήταν το πιο κρίσιμο σημείο και υπήρχε κίνδυνος αποκλεισμού της εθνικής οδού είχε στηθεί ένα μικρό συντονιστικό κέντρο στο οποίο ήταν παρών ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αθ. Κοντοκώστας, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Στ. Σύρος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ. Γιαννίκος, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αθ. Σκορδάς και μαζί με επιτελείς προσπαθούσαν να συντονίσουν συνολικά την κατάσταση στο πιο κρίσιμο κομμάτι της Εθνικής Οδού.

Από τις πέντε τα ξημερώματα που υπήρξε μια ύφεση στη χιονόπτωση τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα πυροσβεστικά που ήταν εξοπλισμένα με ειδικές λεπίδες απομάκρυναν τα χιόνια στο μεγαλύτερο πλάτος της εθνικής οδού ωστόσο όμως η πτώση της θερμοκρασίας έχει δημιουργήσει παγίδες σε πολλά σημεία του εθνικού δικτύου.

Αλυσίδες χρειάζονται για την κίνηση των οχημάτων από τη Βαρυμπόμπη έως το Μαρτίνο, καθώς και στα Τέμπη.

Για δεύτερη ημέρα απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό.

Στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, δεμένα παραμένουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια, καθώς υπάρχει γενικό απαγορευτικό απόπλου. Τα μόνα δρομολόγια που γίνονται είναι αυτό από το Πέραμα στη Σαλαμίνα και με κλειστού τύπου μέχρι την Αίγινα.

Στις εναέριες συγκοινωνίες, κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ωστόσο ακυρώθηκαν πτήσεις λόγω προβλημάτων που παρουσιάζονται από τον καιρό στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές ματαιώθηκαν οι πτήσεις από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, δυο για Χανιά, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Μήλο, Λέρο, Πάρο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σάμο, καθώς και η πτήση Θεσσαλονίκη-Χανιά.

Επίσης, η Aegean Airline ματαίωσε τις πτήσεις προς Σάμο, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και προς Χανιά λόγω του χιονιά και της χαμηλής ορατότητας.

Σύμφωνα με την εταιρία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αμφίβολο είναι αν θα πραγματοποιηθούν και οι πτήσεις από Αθήνα προς Ιωάννινα, Μύκονο και Χανιά.

Αποκλεισμένα χωριά σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Κρήτη

Στο νομό της Εύβοιας και ιδιαίτερα στις περιοχές της Αιδηψού, Μαντουδίου, Καρύστου και Κύμης 30 χωριά είναι αποκλεισμένα ενώ σε πολλά σημεία στον κεντρικό άξονα από τη Χαλκίδα προς τη βόρεια Εύβοια έχει διακοπεί η συγκοινωνία. Μηχανήματα της νομαρχίας αλλά και της Περιφέρειας παρεμβαίνουν σε κρίσιμα σημεία ωστόσο όμως οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να ανοίξουν τους δρόμους. Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου το χιόνι ξεπερνά και το 1,5 μέτρο.

Στη Φθιώτιδα σταμάτησε η χιονόπτωση από τις 5 το πρωί. Η συγκοινωνία έχει διακοπεί σε 24 ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας όπου το χιόνι από χθες το μεσημέρι ξεπέρασε τους 60 πόντους.

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, στο δρόμο από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς Άμφισσα. Σε ολόκληρη την Ευρυτανία αλλά και τα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας η θερμοκρασία σήμερα το πρωί ήταν στους – 10 βαθμούς.

Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου της Βοιωτίας και της Φωκίδας είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου σε περισσότερους από 30 νομούς, μεταξύ των οποίων και σε τμήματα των δρόμων Ιωαννίνων Τρικάλων στη θέση Κατάρα, Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βιτσίου και Βίγλας, Καστοριάς-Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου, και στη Μαγνησία, σε τμήμα της επαρχιακής οδού Βόλου-Ζαγοράς και στο Πήλιο.

Σε λευκό φόντο βρίσκεται από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος του νομού Χανίων καθώς υπάρχουν χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου προς Ομαλό, προς Κάντανο, προς Σφακιά, και προς το δήμο Βάμου.

Το βάρος πέφτει στο να διατηρηθεί καθαρό από χιόνια το κυρίως οδικό δίκτυο, ενώ η τροχαία απαγορεύει από τις 10 το πρωί την κίνηση οχημάτων προς Θέρισα και Ομαλό.

Σε ξενοδοχεία του Ομαλού βρίσκονται αποκλεισμένα 55 άτομα, εκδρομείς, ωστόσο είναι απολύτως ασφαλείς.

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν έγιναν οι πρωινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Χανίων ενώ στο λιμάνι της Σούδας παραμένει δεμένο το πλοίο “Πρέβελη” που για λόγους ασφαλείας κατέπλευσε από το Ρέθυμνο. Δεμένο λόγω της απαγόρευσης του απόπλου παραμένει και το πλοίο ” Olympik Champion”.

Με απόφαση του Νομάρχη Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το νομό.

Στο Ηράκλειο αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους προς Ανώγεια ενώ έχει κλείσει ο δρόμος προς Αγία Βαρβάρα τόσο απο το Ηράκλειο όσο και απο τους Αγίους Δέκα.

Τα περισσότερα προβλήματα εστιάζονται στο Οροπέδιο Λασιθίου, αφού η περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι αποκλεισμένη εξαιτίας σφοδρής χιονοθύελλα που πλήττει την περιοχή.

Παράλληλα, η κυκλοφορία στο περιμετρικό οδικό δίκτυο του Οροπεδίου δεν είναι εφικτή και εξελίσσεται προσπάθεια αποκατάστασης της οδικής σύνδεσης με το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων.

Προβλήματα στην Πελοπόννησο

Με σφοδρότητα συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πελοπόννησο. Το ύψους του χιονιού σε πολλά σημεία ξεπερνά τα 20 εκατοστά και με ιδιαίτερη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία.

Κλειστή είναι η εθνική οδός Καλαμάτας – Σπάρτης, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στο δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης στο ύψος του Αγίου Νίκωνα λόγω πάγου.

Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης ως την Μεγαλόπολη. Από την Μεγαλόπολη ως την Τρίπολη η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες και με δυσκολία. Κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Ανοιξε ο δρόμος στα χωριά του Ταϋγέτου που είχαν αποκλειστεί. Αποκλεισμένα, όμως, παραμένουν πολλά χωριά στην ορεινή Αρκαδία και τα συνεργεία της Νομαρχίας καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους.

Ανοιχτή η σήραγγα Αρτεμισίου, όμως η κυκλοφορία των οχημάτων απο και προς την Τρίπολη, απο Κόρινθο, Μεγαλόπολη και Σπάρτη γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, με απόφαση των οικείων νομαρχών τα σχολεία στους νομούς Αρκαδίας και Λακωνίας.

Στην Κορινθία αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα, στο σύνολο του ορεινού επαρχιακού δικτύου του νομού και αποκλεισμένα είναι αρκετά χωριά στην περιοχή της Νεμέας, των Τρικάλων, της Στυμφαλίας και του Φενεού.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δυο ζευγαριών που αποκλείστηκαν από τα χιόνια κοντά στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Οι τέσσερις φίλοι αγνοούνταν από τις 3 τα ξημερώματα ύστερα από την παράτολμη προσπάθεια τους να φτάσουν στο χωριό. Δυνάμεις της ΕΜΑΚ μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες εντόπισαν τους εκδρομείς και τους απεγκλώβισαν.

Στην Αργολίδα έχουν αποκλειστεί δώδεκα χωριά. Αλυσίδες χρειάζονται στο ορεινό επαρχιακό και εθνικό δίκτυο του νομού.

Στην Αχαΐα, κλειστοί είναι οι δρόμοι από Καλάβρυτα προς Αίγιο μέσω Φτέρης και προς το Χιονοδρομικό κέντρο και την Κλειτορία, από Χαλανδρίτσα προς Καλάβρυτα μέσω Καταρράκτη, και από Χαλανδρίτσα προς Λεόντιο, Δεμέστιχα και Ρακίτα.

Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου

Στο μεταξύ λόγω των ανέμων κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Πάτρας – Κεφαλονιάς, Κυλλήνης – Ζακύνθου και Κυλλήνης – Κεφαλονιάς.

Στο νομό Ηλείας αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στον επαρχιακό δρόμο “111”, καθώς και στο οδικό δίκτυο στην περιοχή της Ανδρίτσαινας.

Χιόνια και στην Αθήνα

Στη δίνη του καιρού, βρέθηκε από τις πρώτες βραδινές ώρες και η Αττική. Έντονες ήταν οι χιονοπτώσεις σε όλο το νομό καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Τα χιόνια έφτασαν ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Οι κεντρικές αρτηρίες παρέμειναν ανοιχτές, ωστόσο προβλήματα παρουσιάζονται σε περιφερειακούς δρόμους

Συγκεκριμένα κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθος από τη συμβολή με τη λεωφόρο Καραμανλή, ο δρόμος από Φυλή προς Δερβενοχώρια, η περιφερειακή Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικο Νοσοκομείο, στη Βαρυπόμπη από το Πεντελικό και πάνω, η επαρχιακή Ελευσίνας-Θηβας από το 4ο χλμ, ο δρόμος από Αγία Τριάδα προς Αγιο Μερκούριο και από Αγιο Μερκουριο προς Μαλακάσσα.

Ακόμα, εκτός κυκλοφορίας είναι η οδός Αθανασίου Διάκου στον Κορυδαλλό, η Ηπείρου στα Τουρκοβούνια, η Κουρτίου στην Κυψέλη, η 28η Οκτωβρίου στην περιφερειακή Γαλατσίου, ο δρόμος από την οδό Σαρανταπήχου προς το θέατρο Λυκαβηττού, ο δρόμος από Κατεχάκη προς τη θέση Καλοπούλα και στον Καρέα από Παύλου Μελά προς Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη.

Παράλληλα, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων από Βίλλια προς Ψάθα στην επαρχιακή οδό Βαρυμπόμπης, στη λεωφόρο Λαυρίου, στο δρόμο Μεγάρων Αλεποχωρίου και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο μαλακάσας, Καπανδριτίου, Πολυδεντρίου, Βαρνάβα, Αφιδνων, Ωρωπού, Νέα Παλάτια, Καλάμου, Συκαμίνου και Γραμματικού.

Χωρίς να καταβάλλεται αντίτιμο, γίνεται η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια της Αττική Οδού στην οποία απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό, του Προαστιακού και του Τραμ, ενώ αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου σε όλο το δίκτυο. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού πραγματοποιούνται μόνο από Πειραιά έως Ηράκλειο.

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η γραμμή τρόλεϊ 15 προς Πετράλωνα και 13 λεωφορειακές γραμμές προς τα βόρεια προάστια.

Υπό το μηδέν

Πολικό ψύχος με ηλιοφάνεια επικρατεί από σήμερα το πρωί σε ολόκληρο το νομό Τρικάλων, ενώ το χιόνι που έπεσε χθες, κυρίως στον ορεινό όγκο έχει παγώσει κάνοντας δύσκολη τη ζωή όσων επιθυμούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους.

Όλοι οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Τρικάλων είναι ανοικτοί, χωρίς να υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά στον ορεινό όγκο.

Ανάλογο σκηνικό επικρατεί και στο νομό Καρδίτσας. Το χιόνι που έχει πέσει στον ορεινό όγκο αλλά και στην πόλη της Καρδίτσας το έχει παγώσει ο ισχυρός άνεμος, με αποτέλεσμα η μετακίνηση με αυτοκίνητα να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Ηλιοφάνεια αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Αλυσίδες απαιτούνται λόγω παγετού για τα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής Θάσου, στην Εθνική Οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου και Καστοριάς-Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης.

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες και για όσους κατευθύνονται στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά αλλά και στα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας: στο Σέλι και τα Τρια-Πέντε Πηγάδια. Κλειστό παραμένει λόγω των ισχυρών ανέμων το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλάν-Βόρρας στο νομό Πέλλας.

Στη Λάρισα το οδικό δίκτυο σε όλο το νομό παρέμεινε ανοιχτό, καθώς επίσης και στο κομμάτι της ΠΑΘΕ που αντιστοιχεί στο νομό.

Ηλιοφάνεια αλλά και παγετός επικρατούν σε ολόκληρο το νομό Ιωαννίνων. Λόγω των ισχυρών ανέμων, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων έκλεισε από χθες το απόγευμα και καμιά πτήση δεν εκτελείται μέχρι τώρα

Η πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό όμως με ηλιοφάνεια, είναι το κύριο χαρακτηριστικό των καιρικών συνθηκών στη Ρόδο και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου. Όμως από το απόγευμα οι καιρικές συνθήκες θα επιδεινωθούν. Τα μόνα προβλήματα που έχουν προκληθεί μέχρις στιγμής είναι η ματαίωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων λόγω κυρίως των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο κεντρικό Αιγαίο, αφού σε τοπικό επίπεδο η ένταση των βορειοδυτικών ανέμων δεν ξεπερνά τα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και αύριο -πιθανώς κατά τόπους ισχυρές- στην ανατολική Στέρεα, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αλλά σύντομα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Παράλληλα, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Τα σχολεία

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Νομαρχία Αθηνών, στην Ανατολική και Δυτική Αττική. Επίσης με αποφάσεις των νομαρχών, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Λακωνία, Αρκαδία, Χανιά ενώ θα εκδοθούν ανακοινώσεις και για άλλες περιφέρειες της χώρας.

Ανακοίνωση της Νομαρχίας Αθηνών

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες ορισμένων Δημάρχων, ότι η Νομαρχία Αθηνών δε διέθεσε ποσότητες αλατιού προκειμένου να καλύψουν οι Δήμοι τις ανάγκες τους, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός δήλωσε: “Λυπάμαι πολύ που βρέθηκε έστω και ένας Δήμαρχός να διαμαρτυρηθεί. Είναι αρμοδιότητα των Δήμων να διατηρούν βατό και καθαρό το δημοτικό οδικό δίκτυο όπως αντίστοιχα αρμοδιότητα της Νομαρχίας της Αθήνας είναι το επαρχιακό δίκτυο των περίπου 92 χιλιομέτρων (Εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας 24-10-2006). Οι υποχρεώσεις είναι διακριτές και αυτό επισημάνθηκε στις συνεδριάσεις του Σ.Ν.Ο. (Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο) που πραγματοποιήθηκαν στις 18.10.2007 και 26.11.2007 παρουσία όλων των Δημάρχων ή εκπροσώπων τους”. Επιπλέον το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επιστολή σε όλους τους Δήμους στις 19-10-2007 αποσαφηνίζοντας ότι “Η Νομαρχία Αθηνών δεν θα διαθέσει ποσότητες ακατέργαστου αλατιού στους Δήμους της περιοχής ευθύνης της το οποίο θα πρέπει να προμηθευτείτε με βάση τον δικό σας σχεδιασμό για την χειμερινή περίοδο 2007-2008”.

Πηγή:http://www.ert.gr

2 σκέψεις σχετικά με το “Η Ελλάδα στον πάγο-κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *