cinemaΔιασκέδασηΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Θερινό Σινεμά Αθηναία

Θερινό Σινεμά Αθηναία

Σινεμά Αθηναία. Θα το πούμε και θα το ξαναπούμε. Τα θερινά σινεμά είναι ο πολιτισμός μας, είναι το άρωμα μιας άλλης Αθήνας, είναι η επαφή μας με το ποιοι είμαστε, είναι αυτό που μας υπενθυμίζει το πόσο ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι και κανονικοί είμαστε όλοι μας.

Σαν μικρά αγριολούλουδα που φυτρώνουν ανάμεσα στα τσιμέντα μιας πόλης που ξέχασε γρήγορα ποια είναι και ποια θα ήθελε να είναι, καταφέρνουν ακόμη και τώρα να ξεχωρίζουν με το στυλ τους και της κινηματογραφική τους άνεση.Τα θερινά σινεμά του κέντρου, όπως το «Αθηναία» στο Κολωνάκι, φορούν το «λευκό σεντόνι» της καρδιάς τους και παρουσιάζουν μια σειρά από κινηματογραφικά blogbusters εμπορικού αλλά και αυστηρά καλλιτεχνικού ταπεραμέντου για να κάνουν τις βραδιές μας πιο ανάλαφρες, ταξιδιάρικες αλλά και ονειρικές. Μας φυλακίζουν στις μαγικές τους εικόνες και χωρίς συστάσεις (ποιος δεν τους ξέρει άλλωστε) μας ταξιδεύουν εκεί που όλοι μας θα θέλαμε να πάμε.

[box type=”success” ]Προσφορά: 4€ από 8€ για είσοδο 1 ατόμου στον Θερινό Κινηματογράφο ”Αθηναία” στο Κολωνάκι, ένα από τα πιο Θρυλικά Σινεμά της Αθήνας[/box]

Συναγωνιζόμενοι τη μαγεία των ίδιων των ταινιών, τα θερινά σινεμά του κέντρου με το βαθύ πράσινο, το πλούσιο αγιόκλημα, τα δροσιστικά αναψυκτικά , το ενημερωμένο μπαρ, το χορταστικό ποπ κορν, το σύστημα ήχου DTS και την άνεση των καθισμάτων τους παρέχουν μια έξοχη ιδέα για βραδινή έξοδο. Με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πρόγραμμα προβολών τους και τα δύο αυτά διαμάντια της πόλης μας περιμένουν όλο το καλοκαίρι για να ζήσουμε συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές. Όπως παλιά!

– Πρόγραμμα Παραστάσεων: Καθημερινά στις 20:40 & 23:00

– Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν 2 νέες διαφορετικές ταινίες (Α προβολής ή επανεκδόσεις), ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΤΑΙΝΙΕΣ όλο το καλοκαίρι

Σινεμά Αθηναία
Χάρητος 50
Κολωνάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *