Επικαιρότητα

Και επίσημα στα χέρια της Ντόϊτσε Τέλεκομ ο ΟΤΕ

ome_oteΜε την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού του οργανισμού και την επικύρωση και τυπικά της εισόδου της Ντόϊτσε Τέλεκομ στο Διοικητικό Συμβούλιο, ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ. Από το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ επιχείρησαν με συγκεντρώσεις στους χώρους συνεδριάσεων, να αποτρέψουν την συνέλευση. Σημειώθηκαν αρκετές μετατοπίσεις των συνδικαλιστών από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, καθώς υπήρχαν φήμες για μεταφορά της συνέλευσης, ώστε να γίνει χωρίς πιέσεις από την ΟΜΕ – ΟΤΕ, με τελικό αποτέλεσμα να γίνει στο αρχικό ξενοδοχείο, παρά τη χθεσινή ανακοίνωση του ξενοδοχείου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.

Εκτιμάται ότι οι μέτοχοι πέρασαν από κρυφή είσοδο στο πρώτο ξενοδοχείο που είχε οριστεί ως τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 50% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Οι αλλαγές

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 8 (Διοικητικό Συμβούλιο), 9 (Εκλογή Σύνθεση και Θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου) 10 (Συγκρότηση και Λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου) και 12 (Διευθύνων Σύμβουλος) του ισχύοντος Καταστατικού και ανακοινώθηκε ο ορισμός του κ. Λεωνίδα Κορρέ, ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στη θέση του κ. Νικόλαου Στεφάνου, ο οποίος υπέβαλε τη παραίτησή του στις 26 Ιουνίου 2008.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

Βουρλούμης Παναγής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό μέλος

Δημητρίου Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος – Μη εκτελεστικό μέλος

Hamid Akhavan Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Copp Kevin Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Karl-Gerhard Eick Μη εκτελεστικό μέλος

Dr. Walter Martin Μη εκτελεστικό μέλος

Ευαγγελίδης Λεωνίδας Ανεξάρτητο – Μη εκτελεστικό μέλος

Μίχαλος Κωνσταντίνος Ανεξάρτητο – Μη εκτελεστικό μέλος

Σκορίνη Ξένη Ανεξάρτητο – Μη εκτελεστικό μέλος

Δρ. Μπενόπουλος Ιωάννης Ανεξάρτητο – Μη εκτελεστικό μέλος

Ταμπούρλος Παναγιώτης Ανεξάρτητο – Μη εκτελεστικό μέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *