Επικαιρότητα

Κρατούσαν όμηρο επιχειρηματία από την Θήβα στον Άγιο Δημήτριο

astinomia01Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η υπόθεση αρπαγής και ομηρίας 41χρονου επιχειρηματία από την Αργυρούπολη που είχε γίνει στις 5 Αυγούστου και συνελήφθησαν δύο από τους δράστες στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα χρωστούσε χρήματα στους δράστες και τον απήγαγαν για να εκβιάσουν την οικογένειά του πριν από 15 μέρες.

Τον κρατούσαν όμηρο, ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με την οικογένειά του και ζητούσαν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο. Τέλος στην αρπαγή και την ομηρία του εν λόγω επιχειρηματία έθεσαν αστυνομικοί της ασφάλειας μετά από την έφοδο που έκαναν στο κρησφύγετο των δραστών, αφού συνέλαβαν τους δράστες και απελευθέρωσαν τον όμηρο, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσε έκθεση αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα, η απαγωγή 41χρονου επιχειρηματία από τη Θήβα εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα επί της οδού Λυσάνδρου 11, στον Άγιο Δημήτριο και απελευθέρωσαν τον απαχθέντα, ενώ συνέλαβαν δύο 30χρονους ως δράστες της απαγωγής.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία στις 5 Αυγούστου ενεργώντας κατ’ εντολήν άλλων ατόμων, στους οποίους χρωστούσε χρήματα.

Στο διάστημα αυτό, οι απαγωγείς επικοινωνούσαν τηλεφωνικώς με την οικογένεια του 41χρονου, ζητώντας να τους καταβάλουν χρήματα που αντιστοιχούσαν στο ποσό που χρωστούσε, στο πλαίσιο των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων. Οι συγγενείς του απαχθέντος ενημέρωσαν την αστυνομία και αμέσως άρχισαν έρευνες από την Ασφάλεια Αττικής. Από τις έρευνες εντοπίστηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων όπου και έγινε η έφοδος. Οι δράστες κρατούνται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *