ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μανιταρόπιτα, συνταγή για όλες τις εποχές

Μανιταρόπιτα, συνταγή για όλες τις εποχές

Μανιταρόπιτα, συνταγή για όλες τις εποχές. Η απόλυτη απόλαυση για λάτρεις των μανιταριών!
Ένας υπέροχος συνδυασμός: Μανιταρόπιτα με τραγανή κρούστα.

Υλικά συνταγής Μανιταρόπιτα

2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
500 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
τραχανάς νηστίσιμος (ή μισοβρασμένο ρύζι)
μοσχοκάρυδο
425 γρ. αλεύρι γοχ
75 γρ. κίτρινο σταρένιο αλεύρι
αλάτι
260 γρ. Νερό (+, – 30)
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξύδι
κορν φλάουρ
1 κ.σ. άνηθο
νερό
σουσάμι

2 onions in thin slices
500 grams of sliced mushrooms
1 red and 1 green pepper sliced
olive oil
salt, pepper, paprika
dairy or egg free trahanas ( or half boiled rice)
nutmeg
425 grams of all purpose flour
75 grams of semolina flour
salt
260 grams (+,- 30) water
2 tsps of olive oil
1 tsp of vinegar
corn strarch
1 tbsp of dill
water
sesame seeds

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *