ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μηλοπιτάκια με Σφολιάτα στο λεπτό!

Μηλοπιτάκια με Σφολιάτα

Μηλοπιτάκια με Σφολιάτα στο λεπτό. Απλά εύκολα και χωρίς πολλά υλικά!
Τέλεια!

Υλικά για τα Μηλοπιτάκια

1 φύλλο σφολιάτας
2 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
1/4 της κούπας χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
Σοτάρουμε τα μήλα με το βούτυρο,την ζάχαρη και την κανέλα να μαλακώσουν
Στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό και τον κορν φλάουερ και ανακατεύουμε να δέσει
Αφήνουμε να κρυώσει το μίγμα μας.
Κόβουμε την σφολιάτα σε μικρά τετράγωνα,γεμίζουμε το καθένα με την γέμιση και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα
Πατάμε τις γωνίες με ένα πιρούνι,αλείφουμε με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη
Ψήνουμε στους 180 C για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής Μηλοπιτάκια με σφολιάτα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *