Επικαιρότητα

Μπαράζ συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ

astynomia_ereynes_1_copy1555Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε ένας ακόμη δράστης της ληστείας μετά φόνου στο κατάστημα “Γερμανός” στο Βύρωνα. Αναζητείται ένας ακόμη που μαζί με τον Αλβανό – που είχε τραυματιστεί κατά την συμπλοκή του με αστυνομικό- ήταν μέλη της ίδιας συμμορίας. Συνελήφθησαν ακόμη ο συνεργός του δράστη της ληστείας στην Παλλήνη, καθώς και οι δύο αλλοδαποί που απέδρασαν από τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος, μαζί με τον 23χρονο Αλβανό, έναν ακόμη 22χρονο Αλβανό, που αναζητείται για συμμετοχή στη φονική ληστεία του Βύρωνα και οκτώ ακόμη άτομα που είναι υπόδικα, είχαν συστήσει οργανωμένη συμμορία και διέπρατταν ληστείες από την αρχή του χρόνου.

Τα μέλη της σπείρας, συνολικά έχουν διαπράξει 16 ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ, Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια, πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ και άλλα καταστήματα, αποκομίζοντας λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Επίσης, το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη στην Καλλιθέα και ο ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Τράπεζα FB bank στην Παλλήνη.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανό κακοποιό που είναι σεσημασμένος για ληστείες και εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 28χρονος περίμενε με μοτοσικλέτα σε προκαθορισμένο σημείο της λεωφόρου Μαραθώνος τον ασύλληπτό ακόμη συνεργό του, ο οποίος μπήκε στην Τράπεζα και διέπραξε την ληστεία και την ομηρία της υπαλλήλου.

Όταν διαπίστωσε ότι ο συνεργός του είχε παγιδευτεί, έφυγε από το σημείο και πήγε στο σπίτι του στην Καλλιθέα, όπου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στον εντοπισμό του αξιοποιώντας τα δακτυλικά αποτυπώματα στο όπλο με το οποίο έγινε η ληστεία και βρέθηκε μαζί με τη λεία των 142.000 στο σπίτι της οδού Βλαχερνών όπου κατέφυγε ο συνεργός του για να γλυτώσει.

Τέλος οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνες συνέλαβαν σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Αχαρνών τους δύο αλλοδαπούς από το Καζακστάν και τη Γεωργία που είχαν αποδράσει το πρωί της Τετάρτης από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων όπου είχαν μεταφερθεί μετά τη σύλληψή τους για κλοπή σε σούπερ-μάρκετ.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *