Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 / Highlights

olympiakos_atromitos

Ο Ολυμπιακός σπατάλησε ένα ημίχρονο (σ.σ. το πρώτο), έδειξε πάλι το προβληματικό του πρόσωπο στην επίθεση όπως με την Καλλονή, όμως ένα γκολ-χαστούκι στάθηκε ικανό να τον ξυπνήσει.

Στο 47′ ο Ναπολεόνι έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο και πριν καλά καλά ξεκινήσει η μουρμούρα οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την αντεπίθεσή τους και με δύο γκολ σε 3 λεπτά πέτυχαν μια εξαιρετικά γρήγορη ανατροπή.

Πρωταγωνιστές και σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι δύο παίκτες που πέρασαν αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Φουστέρ και ο Σαβιόλα. Ο Ισπανός πέτυχε την ισοφάριση και ανέβασε την ομάδα του με τη συνολική του παρουσία και την μαχητικότητά του, ενώ ο Αργεντινός σκόραρε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ.

Η γρήγορη ανατροπή ανέβασε τους Πειραιώτες που είχαν γενικά καλή παρουσία για περίπου 20 λεπτά, όμως ο Ατρόμητος προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στο τέλος. Παρά την κούρασή τους όμως, οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν το τρίποντο, ενώ πέτυχαν και γκολ με τον Μήτρογλου, που ακυρώθηκε (λανθασμένα) ως οφσάιντ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e3Q3fT4OZZc[/youtube]

Αφιέρωμα με εκατοντάδες videos στον Ολυμπιακό Πειραιώς

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *