Αθλητικά

Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2 (videos)

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε στην πρεμιέρα του στο Champions League χάνοντας με 2-1 από τη Σάλκε στο Καραϊσκάκης. Χωρίς καθαρό μυαλό οι ερυθρόλευκοι όταν ισοφάρισαν, είδαν τον Χούντελαρ να σκοράρει και να χάνει πέναλτι μέσα σε ένα δίλεπτο!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mGZ284LcJYg[/youtube]

Η μεγάλη πληγή των “ερυθρολεύκων” στο πρώτο μέρος ήταν τα στημένα και συγκεκριμένα τα κόρνερ και από ‘κει προήλθε το γκολ της Σάλκε, αφού πρώτα είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου (που πρώτα αποθεώθηκε και μετά αποδοκιμάστηκε).

Στην επανάληψη, αν και η ομάδα του Ζαρντίμ δεν ξεκίνησε καλά, κατάφερε να ισοφαρίσει όμως πριν προλάβει να το χαρεί, οι Γερμανοί είχαν πάρει ξανά το προβάδισμα και μάλιστα θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς αν ο Χούντελαρ ευστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι.

Από ‘κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στην αδύναμη και γεμάτη κενά ομάδα του Πειραιά και από τύχη το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Όσο για την αντίδραση των “ερυθρολεύκων” ούτε λόγος, αφού ποτέ δεν την είδαμε και οι αλλαγές του Ζαρντίμ περισσότερο κακό έκαναν παρά καλό. Ο Ιμπαγάσα πήρε τη θέση του Φουστέρ και ο Ολυμπιακός έχασε έναν παίκτη που πιέζει σ’ όλο το γήπεδο, ο Μήτρογλου που αντικατέστησε τον εξαιρετικό Αμπντούν δεν πήρε μπαλιές και οι Πειραιώτες έχασαν τον πιο γρήγορο και επικίνδυνο παίκτη τους στις πτέρυγες, ενώ ο Γκρέκο που πήρε τη θέση του Μοδέστο κάθε άλλο παρά διακρίθηκε…[SPORT24]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZmNHkLouQJs[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *