ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤαξιδιωτικά άρθρα

Στο Λυκαβηττό με drone (εντυπωσιακό βίντεο)

Η θέα από το Λυκαβηττό δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και αποτελείς μία από τις αγαπημένες βόλτες των Αθηναίων και μία από τις must περιηγήσεις των επισκεπτών της πόλης μας. Στον αγαπημένο λόφο έχουμε ανέβει αρκετές φορές, έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν την Ανάσταση από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπως και το τελευταίο ηλιοβασίλεμα του 2019 και γενικώς είναι ένα μέρος που επισκεπτόμαστε συχνά!

Σήμερα θα το παρουσιάσουμε και από ψηλά, όπως και τη γύρω περιοχή! Θα φτάσουμε μέχρι το ιστορικό κέντρο και θα δούμε από ψηλά την οδό Ακαδημίας και την Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, το Σύνταγμα, το Ζάππειο, το Ναό του Ολυμπίου Διός και φυσικά τη Μητρόπολη, την Ακρόπολη, την Πλάκα, την αρχαία Αγορά, την πλατεία Κοτζιά…

Αθήνα: στο Λυκαβηττό με drone – city of Athens, view of Mount Lycabettus from above

Όλες οι ομορφιές της πόλης μας από την οπτική γωνία του drone, καθώς ούτως ή άλλως, όλα αυτά τα μνημεία και σημεία διακρίνονται με ευκολία από το φυσικό αυτό παρατηρητήριο της Αθήνας.

Σε μία αρκετά σημαδιακή ημέρα, καθώς σήμερα πια επιτρέπονται οι μετακινήσεις έστω εντός νομού, με αρκετά νοσταλγική διάθεση και με την ελπίδα σύντομα να μπορούμε να μετακινηθούμε όλοι και με ασφάλεια προς τους αγαπημένους μας και τους αγαπημένους μας προορισμούς, παρουσιάζουμε (ως Αθηναίοι) από ψηλά την όμορφη “φυλακή” μας των τελευταίων μηνών!

Αναζήτηση στον κατάλογο του APN για Αττική εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *