ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο νοσοκομείο η Amy Winehouse μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε η Βρετανή τραγουδίστρια της σόουλ, Έιμι Γουάινχαουζ, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι της, ανακοίνωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών της. Την τραγουδίστρια μετέφερε στο νοσοκομείο ο πατέρας της.

“Η Έιμι βρισκόταν στο σπίτι της το μεσημέρι όταν έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Ευτυχώς, εκεί ήταν και ο βοηθός του μάνατζέρ της που την βοήθησε να μην πέσει”, δήλωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας, Τρέισι Μίλερ. “Συνήλθε γρήγορα και ο πατέρας της, Μιτς, την μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν είναι βέβαιοι για το τι προκάλεσε το επεισόδιο και αυτή τη στιγμή η Έιμι υποβάλλεται σε εξετάσεις. Μπορεί να παραμείνει και το βράδυ για παρακολούθηση”, πρόσθεσε η Μίλερ.

Η 24χρονη βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες και η προσωπική της ζωή έχει συγκεντρώσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ο σύζυγός της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ, δήλωσε ένοχος αυτό τον μήνα για τον ξυλοδαρμό ενός μπάρμαν και για συγκάλυψη με στόχο την παρακώλυση της δικαιοσύνης επειδή επιχείρησε να τον δωροδοκήσει προκειμένου να μην καταθέσει εναντίον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *