Αθλητικά

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Εργοτέλη

Χωρίς να χρειαστεί να “φουλάρει” τη μηχανή του ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη στο “Καραϊσκάκη” πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, με στόχο να πετύχει γρήγορα ένα γκολ και να μην… χαραμίσει πάλι ένα ολόκληρο ημίχρονο. Και το πέτυχε στο 27′ με τον Κοβάσεβιτς 1-0, ύστερα από ενέργεια γεμάτη πείσμα από τον Τάσο Πάντο, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 34′ με προβολή του Ντουντού 2-0 (στο πρώτο του γκολ), μετά από κόρνερ του Λέτο και κεφαλιά-πάσα του Ντιόγκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Με εκρηκτικό τρόπο επιχείρησε να μπει ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48′ το σουτ του Γκαλέτι πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Δασκαλάκη, στο 50′ ο Κοβάσεβιτς ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το τάκλιν του Κορδονούρη αποσόβησε το γκολ, νέο σουτ του Γκαλέτι στο 54′ εξουδετερώθηκε από τον Δασκαλάκη. Όμως στη συνέχεια ο ρυθμός των “ερυθρολεύκων” έπεσε κατακόρυφα και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Εργοτέλης με τον Κουτσιανικούλη στη σύνθεσή του ανέβηκε σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα γκολ.

Μάλιστα στο 86′ ο Ορφανός αφύλακτος δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε για να μειώσει το σκορ, ενώ στο 90′ ο Κουτσιανικούλης ξεχύθηκε μπροστά, αλλά τελευταία στιγμή ο Ζεβλάκοφ του πήρε την… μπουκιά από το στόμα.
Κίτρινες: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος – Φερνάντες
Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος (89′ Κ.Παπαδόπουλος), Ζεβλάκοβ, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Ντουντού, Κοβάτσεβιτς (76′ Όσκαρ), Ντιόγκο, Λέτο (69′ Τζόρτζεβιτς).
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Φερνάντες, Ορφανός, Κορδονούρης, Τζούνιορ (82′ Φραγκουλάκης), Μπουντιμίρ, Γραμμόζης (59′ Ρομάνο), Ροζέριο (59′ Κουτσιανικούλης), Κένεντι, Ογκουνσότο.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *